Huwelijksreis 4.0 Rens Cora

Huwelijksreis 4.0 Rens Cora | Geld inzamelen
 
 
Stuur Rens en Cora na 40 jaar eindelijk als verrassing op huwelijksreis!

Zoals jullie allemaal weten vieren Rens & Cora zaterdag 24 februari hun Robijnen huwelijk!

In de afgelopen 40 jaar hebben ze al veel mee gemaakt, 4 mooie kinderen, verhuizing, verbouwingen, ondernemen, 3 mooie schoondochters en een geweldige schoonzoon, 3 kleinkinderen, skivakanties, kamperen, cruises, met heel de familie naar de USA, rijnreisjes, safari's... en zelfs een bruiloftsfeest in India! Maar in al die 40 jaar zijn ze nooit op huwelijksreis geweest om hun liefde te vieren!!

Toen zelfs Rens ons in december jl. te kennen gaf dat dit eigenlijk wel iets is wat hij mist en graag nog een keer zou willen ondernemen leek het ons een uitstekend moment om hier werk van te maken.

Zoals jullie weten zijn het absolute zonaanbidders en om in februari/maart plat aan het bad te kunnen liggen moet je dan toch wel een stukje vliegen. Om het vooral niet té ingewikkeld te maken hebben we besloten om ze wel binnen Nederlands territorium te houden zodat we niet aan de haal hoeven met visa, esta's en andere zaken.

Graag sturen wij Rens & Cora als verrassing 8-10 dagen naar het zonnige Curaçao. Zee, strand, zon, steel bands, cocktails uit een kokosnoot, palmbomen en dolfijnen! Wij zien het al helemaal voor ons hoe ze lekker elkanders dushi kunnen zijn daar!

Om dat het hun huwelijksreis wordt willen we ze wel een beetje riant op pad sturen. Daarom willen we vragen of jullie allemaal een bijdrage zouden willen leveren. Cliché maar oh zo waar: alle kleine beetjes helpen! (Mocht je dit toch een beetje vervelend vinden kun je aangeven om anoniem te doneren) En daarbij maken we het makkelijk voor je je hoeft niet meer over een cadeau na te denken ;-)

Tijdens hun 40 jarige huwelijksjubileum op 24 februari zullen wij hen dit cadeau overhandigen. 

Veel liefs

Jaap, Dian, Job & Luc
Jeroen & Eric
Jan-Willem & Laura
Martijn, Annelies & Mees

P.S. Wanneer je op vakantie bent stuur je natuurlijk altijd een kaartje naar je naasten. Nu lijkt het ons een leuk idee om dit om te draaien en dat wij hen allemaal een kaartje sturen als zij op Curaçao zijn. Het fysiek sturen is natuurlijk een beetje lastig, daarom lijkt het ons een goed idee dat jullie deze kaartjes meenemen naar het huwelijksfeest zodat wij ze dan bij hen in de koffer zullen doen zodat ze die heerlijk op het strand onder de palmbomen met een kokosnootcocktail in hun hand kunnen lezen.

P.S.2 Wellicht ten overvloede maar dit is natuurlijk een geheim project... Let er dus graag op om deze pagina niet in het wilde weg te delen via allerlei sociale kanalen en/of whatsapp!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 3.215,00

Deze actie is gesloten.