Huntington

Huntington | Geld inzamelen
 
 
Huntington marathon

Huntington is een DNA ziekte wat Dementie/ALS/Parkison met zich meedraagt. Er is op de dag van vandaag geen medicatie gevonden hiervoor, het is een DNA ziekte zoals al werd gezegd. Als je huntington heb ben je ten doden op geschreven.

 

Joost heeft deze DNA afwijking niet maar zijn moeder had dit wel. Met als gevolg dat ze vorig jaar voor euthanasie had gekozen. Dit nooit meer!! Er moet meer onderzoek komen en bekendheid over Huntington! Dat was joost zijn statement en daarom op 6 april 10 uur tot 7 april 10 uur een 24 uur marathon op www.waterlandradio.nl ... waarbij hij en andere geld gaan inzamelen voor Campagne team Huntington, die zich inzet voor onderzoek op het gebied van Huntington en ook meer bekendheid wilt hiervoor. Help jij joost?? Elke gift is welkom!!! En doe ook gelijk een leuke verzoekje erbij want dan draait Joost deze dan voor je

 

Laten we over 10 jaar spreken van Huntingt"off" ipv Huntingt"on" 

 

6 APRIL 10 UUR TOT 7 APRIL 10 UUR, KAN JIJ LIVE MEELUISTEREN NAAR DE 24 UURS MARATHON VAN JOOST EN VERSCHILLENDE DJS DIE MEEDOEN, EN VERGEET DE MUZIKANTEN/DICHTERS/RAPPERS/ZANGERESSEN NIET DIE LANGSKOMEN!!! WWW.WATERLANDRADIO.NL Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
59 donaties
€ 2.078,00

Deze actie is gesloten.