Hulpkreet Word BAAS van UIT in Arnhem magazine

Hulpkreet Word BAAS van UIT in Arnhem magazine | Geld inzamelen
 
 
Word jij BAAS van UIT in Arnhem magazine

Tien jaar lang hebben we UIT in Arnhem magazine met veel liefde gemaakt, waardoor het overzicht van het Arnhemse uitgaansaanbod gratis voor iedereen binnen handbereik ligt. We kunnen vandaag de dag, waarin de focus vaak ligt op online, de papieren versie van het magazine financieel niet meer bolwerken. Inmiddels hebben we vanuit het uitgaansveld veel positieve reacties gekregen. Zij willen met ons de schouders eronder zetten. Dat sterkt! Maar om te blijven bestaan, hebben we ook jullie hulp hard nodig. En NEE, enige subsidie krijgen we niet....

Hulp
We hebben het magazine tien jaar lang VOOR de Arnhemmers gemaakt en we willen het nu graag eens MET de Arnhemmers maken. Dus als je Arnhem een warm hart toedraagt, houdt van uitgaan en het belangrijk vindt dat er een GRATIS magazine blijft verschijnen met tips en achtergrondverhalen, vragen we jou om je ideeën te delen en een financiële bijdrage te leveren. Alle donaties zijn welkom!

Jij vraagt wij draaien
Natuurlijk gaan wij daar iets voor terugdoen. Jij wordt tijdelijk hoofdredacteur van het februarinummer van ons magazine. Jij mag de redactie besturen en bepalen wie of wat er allemaal in het magazine komt te staan. Wie moet er op de cover? Waar gaan we eten? Waar moet je naartoe? Er zijn nog zoveel mooie dingen…

Dit is je kans! Maak een x bedrag over en bepaal mee welke inhoud deze speciale editie van UIT in Arnhem krijgt.

Spelregels
Jij kan een X bedrag overmaken via deze link. In het vak persoonlijke opmerkingen, via een Facebookbericht of per mail (freekje@uitinarnhem.nl) kan je aangeven wat we moeten schrijven, wie te bezoeken, waar te eten en wie o wie komt er op de cover? De personen (meerdere dus) die het hoogste bedrag bieden per onderwerp en met het origineelste idee komen, bepalen mee. Dus help ons, en misschien ook jezelf, naar een toekomst voor UIT in Arnhem. 

Wij hopen hiermee UIT in Arnhem op papier te kunnen laten bestaan. Jij ook?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 385,00

Deze actie is gesloten.