Hulphondje

Hulphondje | Geld inzamelen
 
 
Help mij om een hulphond mogelijk te maken

Hallo, ik ben Jet en ik ben al een aantal jaar in gevecht met anorexia en een depressie. Ik heb hier al een aantal behandelingen voor gehad.

Waarvan ik zeker veel geleerd heb, maar die mij niet echt hebben kunnen helpen. Sinds een aantal weken ben ik nu aan een behandeling bij PsyQ begonnen, maar nu is er iets op mijn pad gekomen wat mij echt verder zou kunnen helpen en mij zou kunnen steunen in mijn herstel. Ik zou namelijk een hulphonden traject kunnen starten. Ik heb natuurlijk eerst gekeken of mijn honden Abby of Feliz hiervoor geschikt waren, maar dit was helaas niet het geval omdat mij hele dagen helpen hen te veel spanning zou geven. Dat is natuurlijk zeker niet de bedoeling. Nu is het wel mogelijk om een traject te starten met een hulphond via de stichting Dutch Assistance Dogs.

Waarbij ik dan ook de opleding met deze hond kan volgen. Ik krijg dan een puppy en die gaat dan vanaf het begin met mij samenwerken en kan mij dan steunen in mijn strijd. Omdat ik al vanaf kleins af aan altijd een goede band met dieren heb zou dit mij zeker ontzettend kunnen helpen. Ik zou het echt fantastisch vinden als jullie zouden willen bijdragen aan deze hulphond. Ik zamel geld in voor de aanschaf van de hond en een deel van de opleiding. Het zou heel veel voor mij beteken als ik dit met jullie hulp kan aangaan.

liefs,

JetEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 510,00
Doel: € 2.000,00
25%