Hulphondenschool de Click

Hulphondenschool de Click | Geld inzamelen
 
 
Doneer geld voor mensen die een hulphond nodig hebben.

Doneer alsjeblieft geld voor Hulphondenschool de Click.

Om een hond tot een hulphond op te leiden hebben we per hond 32.000 euro nodig. Hiervan wordt 20.000 euro vergoed via het ziekenfonds. Maar dan komen we nog 12.000 euro tekort. En lang niet iedereen heeft zoveel geld.

Bij hulphondenschool de Click leid je je hond zelf op, samen met een instructeur. Een hulphond kan dingen duwen, trekken en apporteren. Hulphonden kunnen hierdoor helpen met de was, deuren dicht- en opendoen, helpen met boodschappen en nog veel meer.

Ook als je allergisch bent voor honden kun je nog steeds een hulphond nemen. Je moet dan een ras uitzoeken waar je niet of minder allergisch voor bent.

De honden die worden opgeleid kunnen overal vandaan komen, maar ze moeten wel een geschikt karakter hebben. Een hulphond moet minimaal 6 jaar werken, want als het minder is dan kost het alleen meer geld. Dus doneer alsjeblieft geld elk klein beetje is goed.

Wij, Amélie en Caitlyn, doen deze inzamelactie in het kader van het project Jij de Baas vanuit onze school, het KWC in Culemborg.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 75,00
Doel: € 500,00
15%

Deze actie is gesloten.