hulphond

hulphond | Geld inzamelen
 
 
ik wil graag mijn labradoodle pup opleiden tot hulphond

Ik ben een vrouw van 33 jaar.IK heb autisme en PTSS.Hierdoor kan ik niet normaal functioneren in de maatschappij en leef ik daarom van een uitkering.Ik doe wel vrijwilligers werk,4 dagen in de week

Zelf had ik een hond,maar die is pas geleden ingeslapen.Zij heeft mee veel geld gekost met haar chronische pijn,waardoor ik nu geen spaargeld meer heb.

Ik ondervind veel hinder van mijn autisme,heb veel angsten en durf niet goed alleen over straat.Ook was mijn overleden hond een maatje,mijn steun en toeverlaat omdat zij mij trooste als ik het moeilijk had.

Ik wil graag mijn labradoodle pup zoveel mogelijk leren en graag zou ik met hem naar cursus gaan,zodat ie mijn hulphond kan worden

Miranda van Vuuren
22-10-2018

Hoi allemaal..

Ik wil jullie hierbij heel erg bedanken voor de vele donaties,zelfs van diegene die ik zelf niet goed ken.Het doet mij goed te weten dat er nog mensen zijn die om andere bekommeren.

Inmiddels is mijn hondje er,een pup van 9 weken(bijna)het is geen cockapoo,omdat ie zo ontzettend moeilijk te krijgen zijn.Maar het is nu een labradoodle geworden en hij heet Bram.

Graag zou ik nog naar cursus met hem gaan,dus donaties zijn altijd welkom.

groetjes,miranda


21 donaties
€ 370,00
Doel: € 1.000,00
37%

Deze actie is gesloten.