Hulphond voor Simone

Hulphond voor Simone | Geld inzamelen
 
 

Hoi hoi,

Fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen! Mijn naam is Simone en ik heb je hulp hard nodig! 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de afgelopen twintig jaar is er geen dag voorbij gegaan dat ik geen suïcidale gedachten heb gehad, is er geen week voorbij gegaan zonder paniek en geen maand zonder depressieve gevoelens. In al die jaren heb ik heel veel verschillende therapieën gevolgd, zowel ambulant als klinisch. Alles om van die zware depressies af te komen!

Nu, op mijn 34e, weet ik dat ik veel heb geleerd en kan ik veel zelf aan. Maar ik ben er nog niet! Nog steeds voer ik dagelijks een strijd tegen de negatieve gedachten en gevoelens die vrijwel continu aanwezig zijn in mij. 

Tot februari 2021 was mijn lieve hondje Ollie altijd bij mij (zie foto). Ollie was er altijd voor mij op moeilijke momenten. Tijdens paniekaanvallen, tijdens urenlange huilbuien en op de momenten dat ik mezelf iets aan wilde doen. Maar Ollie is helaas overleden en het gemis is groot. Nu was Ollie geen 'officiële' hulphond, al was zijn steun onbetaalbaar.

De afgelopen maanden heb ik me verdiept in de mogelijkheden op het gebied van een psychiatrische hulphond. Een hond die me helpt op die moeilijke momenten die letterlijk het verschil kunnen maken tussen leven en dood. Een hond die getraind wordt, samen met mij, om door te gaan met de strijd tegen mijn psychische kwetsbaarheden. 

Ik heb de knoop doorgehakt om dit traject aan te gaan. Ik wil heel graag een psychiatrische hulphond die mij het leven hopelijk ietsje makkelijker kan maken. Dit kost echter ontzettend veel geld en daarom heb ik je hulp nodig. Het geld dat ik hier inzamel, zal ik volledig gebruiken voor het traject van het trainen van een hulphond. Het geld zal, simpel gezegd, volledig gaan naar een van de laatste mogelijkheden die ik heb om mijn leven draaglijk te maken. 

Voel je vrij om te doneren wat je kwijt kan en wil. Ik ben dankbaar voor iedere euro die ik kan inzamelen, omdat iedere euro mij dichterbij die hulphond brengt. Wil je meer weten over mij? Kijk gerust eens op www.simonemiddel.com. 

Alvast ontzettend bedankt voor je donatie!

Liefs Simone

Simone Middel
10-05-2022

Het gaat beginnen!

Met al de helft van het benodigde bedrag binnengehaald, kan ik nu vertellen dat volgende week het opleidingstraject gaat starten! Samen met een trainer van Bultersmekke Assistancedogs gaan Kanjer en ik aan de slag om samen een top team te worden. 

Ik vind het ontzettend spannend, maar we zijn er klaar voor! 💪🏻


Simone Middel
07-04-2022

Goed nieuws! 

Eind april komt mijn pup Kanjer bij mij wonen en gaat het traject starten! In februari heb ik een intakegesprek gehad en hierna heb ik te horen gekregen dat het traject door gaat. De afgelopen weken ben ik op zoek gegaan naar een geschikte pup. Het is een poedel geworden (zie foto), omdat deze mij ook is aangeraden. 

Ik kijk er erg naar uit om samen met Kanjer aan de slag te gaan, ook al vind ik het toch ook wel heel spannend. 

Alle donaties en lieve woorden die ik heb mogen ontvangen, geven mij het vertrouwen dat het gaat lukken 💪🏻

Dankjewel allemaal 🌸


Simone Middel
31-12-2021

Wauw!

Wat heb ik mooie reacties ontvangen de afgelopen dagen. Zoveel mensen die me een hulphond gunnen... En dat is ook te zien aan het aantal donaties! Ontzettend bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om nu al een bedrag van meer dan €3000,- bij elkaar te krijgen.

Dit is natuurlijk een prachtig bedrag, maar helaas nog lang niet genoeg. Dus blijf deze actie alsjeblieft delen met vrienden en familie! Het aantal donaties, maar zeker ook alle lieve woorden, in de afgelopen dagen hebben me een boost gegeven die ik heel graag wil vasthouden in het nieuwe jaar. Ik ga met een positief gevoel het nieuwe jaar in, iets wat ik al lang niet heb gevoeld. Dank daarvoor 🌸

ik wens je een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2022! Een jaar dat wensen uit gaan komen... ?!


330 donaties
€ 7.627,00
Doel: € 15.000,00
50%

Deze actie is gesloten.