Hulphond voor Sem!

Hulphond voor Sem! | Geld inzamelen
 
 

Help Sem!

Sem (23) heeft McDD (Multiple Complex Developmentel Disorder) met een angststoornis en daarvoor heeft hij een hulphond; Kenai. Helaas is Kenai ziek, door longworm is er veel schade aangericht in zijn lichaam, vooral de maag en darmen. De veterinaire specialist internist, die Kenai behandelt, heeft aangegeven dat we op zoek moeten naar een nieuwe hulphond, zodat Kenai met pensioen kan.

Door deze viervoeter durft hij alleen, zonder begeleiding, naar de winkel of naar de dagbesteding. Voor Sem is een hulphond zeer essentieel.

De hulphondtrainster van Dogs Experience is al gaan rondvragen en als alles goed gaat dan heeft Sem in februari 2022 een nieuwe pup die getraind kan worden als hulphond.

Echter: de kosten voor de nieuwe hulphond voor het 1e jaar zijn hoog: meer dan 4.500 Euro.

De pup €1650
Start van hulphond training €2000
Dierenarts kosten Kenai €1000

Daarnaast is er geld nodig voor het trainen van de pup om een gediplomeerde hulphond te worden, dat gehele traject kost ongeveer €10.000.

De moeder van Sem zit in een rolstoel en moet rondkomen van een uitkering. Instanties die hulphonden opleiden kunnen helaas niks betekenen, omdat Sem niet binnen de doelgroep valt. Het zal dus echt helemaal zelf betaald moeten worden. Daarvoor hopen we op jullie hulp!

Sem speelt graag de Pokémon trading card game (waar hij zonder hulphond niet naartoe kan) en vanuit die community proberen we ook aan alle kanten geld op te halen met mooie acties. 

Alle beetjes helpen…. Alstublieft, help Sem aan een nieuwe hond!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
60 donaties
€ 2.183,00
Doel: € 10.000,00
21%