Hulphond voor onze zoon!

Hulphond voor onze zoon! | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt ons om onze pup als autisme hulphond op te leiden??

Hallo allemaal,

Wij hebben sinds 4 weken een poedelpup in huis voor onze zoon van 8 jaar met autisme. Wij willen hem graag opleiden tot hulphond omdat we merken dat hij nu al heel veel heeft aan Dino. Hij loopt mee met onze zoon door het huis als hij angstig is, hij leidt hem af als hij boos/verdrietig is en hij bezorgd veel plezier en gelach in huis. Dino is nu 12 weekjes en doet het heel goed, hij zal zeer geschikt zijn als hulphond en is daar al op getest. Stel je voor hoe het zal zijn als hij officieel is opgeleidt als hulphond!!

De opleiding duurt 3 jaar met ieder jaar een examen. Daarna jaarlijks een examen om alles bij te houden. We gaan de opleiding volgen bij stichting SAAC. Voor meer informatie en werkwijze kun je kijken op https://stichtingsaac.nl/. Er zal een trainer bij ons thuis komen om te helpen bij het opleiden van onze pup tot autisme geleidenhond. Dino zal meteen een tuigje omkrijgen als hij aan het werk gaat. Hij mag dan meteen overal mee naartoe zodat hij in alle situaties leert om er voor onze zoon te zijn. We gebruiken al het gedoneerde geld direct voor de opleiding en we hopen op deze manier snel te kunnen starten. 

Wie kan en wil ons helpen om onze hond echt goed op te leiden zodat hij niet alleen de beste vriend wordt van onze zoon (en natuurlijk ook van onze jongste zoon en het hele gezin) maar hem ook echt kan helpen bij alles waar hij tegenaan loopt in zijn nu al ingewikkelde leven..

We hebben een Instagram-pagina gemaakt, op deze pagina kun je de vorderingen van de training volgen.

Instagrampagina: dino.de.autisme.hulphond

Dank jullie wel alvast!!

Sanne Schmitz
02-10-2018

En weer een aantal mooie donaties! Dank je wel!!! Ook de anonieme donateurs die we niet persoonlijk kunnen bedanken, we waarderen jullie donaties heel erg! ❤


Sanne Schmitz
30-09-2018

Wauw, dank jullie wel voor de donaties en de steun! En een extra groot bedankje naar de anonieme schenker die 100 euro!!!! heeft gedoneerd!! 

We gaan als het goed is deze maand beginnen en vergeet niet de Instagram pagina te liken zodat je de voorgang kan volgen! 

 

Nogmaals bedankt!! ❤🐩


18 donaties
€ 425,00
Doel: € 4.500,00
9%

Deze actie is gesloten.