hulphond voor Lieke | Geld inzamelen
 
 

hulphond voor Lieke

Hallo ik ben Lieke, 17 jaar oud en aan het sparen voor mijn hulphond help je mee?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lieke van de Loo, 17 jaar en woon in Boxtel. Ik heb autisme en een angststoornis en hierdoor kan ik helaas niet functioneren zoals ik zelf graag zou willen. Ook moest ik een paar jaar geleden stoppen met school. Ik voel me vaak erg eenzaam omdat ik heel weinig onder de mensen kom en niet naar school ga. Wanneer het lukt worden mijn dagen momenteel vooral gevuld met creatief bezig zijn. Bij het tekenen en schilderen ligt echt mijn passie. Maar door mijn problematiek kan ik me niet verder ontwikkelen en geen mensen bereiken.
 

Ik hou heel veel van dieren vooral van honden. Gelukkig heb ik contact met organisatie Bultersmekke (www.bultersmekke.nl) die mij gaat leren mijn eigen assistentiehond op te leiden. Met een hulphond voel ik me straks minder alleen en worden we samen een echt team. Een assistentiehond kan mij helpen met een hoop dingen zoals:

- Meer structuur;

- zelfstandigheid;

- zelfvertrouwen;

- vrienschappen maken;  

en veeeel meer.

 

Help je mee om mijn droom werkelijkheid te laten worden? Alle beetjes zijn bijzonder welkom. Want de opleiding kost ongeveer 20.000 euro helaas. 


Als je mijn creaties wilt zien neem dan gerust een kijkje op mijn website www.hondvoorlieke.nl


Dank je wel!!!

Lieke van de Loo Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

28 donaties
€ 610,00
Doel: € 1.500,00
40%