Hulphond voor kleine Lin

Hulphond voor kleine Lin | Geld inzamelen
 
 
Jonge Lin heeft een hulphond nodig

Hoi allemaal,

 

Ik ben Romy ik ben 25 jaar en woon samen met vriend en kat.

 

in Juni 2016 heb ik een Ganz Osteotomie ondergaan, voor de mensen die niet bekend zijn met deze procedure, ze zagen je heup los, kantelen deze en zetten hem vast met pennen. Momenteel ben ik daar heel hard voor aan het revalideren.

Voordat deze operatie gebeurde ging ik heel hard achteruit, in december 2015 kreeg ik mijn diagnose heupdysplasie en februari liep ik al met krukken, rond mijn operatie kon ik bijna niks meer.

Kleine Lin heeft niet zoveel geluk als ik. Een operatie kan helaas niet haar beentjes weer heel maken. Lin was een gezonde baby tot haar geboorte. Door een zuurstof tekort zijn haar hersenen beschadigd geraakt en heeft ze een conditie opgelopen genaamd Cerebrale Parese. Hierdoor is Lin gehandicapt geraakt en kan bijna niks zonder hulp. Haar mama helpt haar altijd, maar omdat Lin groter en groter word begint mama ook problemen te krijgen met haar rug. Een hulphond bied uitkomst maar deze wordt door de verzekering helaas niet vergoed.

Hier kom ik weer in beeld. Om de nare revalidatie van mij af te schudden en mij in te zetten voor Lin ga ik een sponsorloop doen in september. Ik ben hier al hard voor aan het oefenen. Ik ga 10 kilometer lopen in een hardloopwedstrijd die georganiseerd wordt door Disney. Heel ambitieus weet ik, maar ik ga het doen, al moet ik kruipend over die finish.

Ik hoop dat jullie mij willen helpen in het halen van dit doel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 280,00
Doel: € 9.000,00
3%

Deze actie is gesloten.