Hulphond voor danielle

Hulphond voor danielle | Geld inzamelen
 
 

 

 Beste allemaal,

Mijn naam is Daniëlle , en ik ben bijna 22 jaar. Ik vecht mijn halve leven al tegen mijn depressie en hiernaast zijn er nog 4 andere diagnoses bij mij gesteld.
Hierdoor heb ik al verschillende behandelingen gehad die niet voldoende aansloegen bij mij. Ik val steeds terug. Nu is er ter sprake gekomen dat ik bij de GGZ uitbehandeld ben. Behalve de crisisopnamens en BOR bedden (dit zijn tijdelijke oplossingen). Met een hulphond worden de crisisopnames verminderd en zal mijn kwaliteit van leven verbeteren.
Ik reageer goed op dieren en ik reageer goed op hun aanwezigheid. Dieren verminderen mijn paniekaanvallen, herbelevingen en nachtmerries. Ook denk ik minder aan het beschadigen/doden van mezelf. Automutilatie verminderd ook omdat de hond je kan terug halen in het hier en nu. Een hond heeft beweging nodig en door naar buiten te gaan kom ik tot rust en doe ook sociale contacten op. Ik vind het minder moeilijk om mezelf dan onder de mensen te begeven.
Weer gaan doen wat leuk vind, naar mijn koor yrdv en niet compleet overprikkeld raken, waardoor het niet lukt.
Echter kost dit geld daarom vraag ik jullie hulp! Help mij aan een hulphond zodat ik weer kan gaan leven, samen met mijn hond de wereld weer aan kan! SAMEN LEVEN MET EEN VRIENDJE.

 

 

Danielle kouwenhoven
29-02-2020

Momenteel woont sinds dec.’19 mijn lieve vriendje bij mij. Shaylo! 

 


Danielle kouwenhoven
31-10-2019

Vandaag te horen gekregen dat de hond bij mij kan komen wonen ❤❤. Nu is het zoeken naar een puppy begonnen.


52 donaties
€ 585,00
Doel: € 10.000,00
5%