Hulphond voor Chris | Geld inzamelen
 
 

Hulphond voor Chris

Chris 17 jaar heeft al 11 jaar leukemie en heeft een hulphond nodig.

Chris heeft in groep3 de diagnose leukemie gekregen en is zijn loodzware strijd begonnen. De leukemie is in deze 11 jaar tijd tweemaal teruggekomen en Chris is al die jaren braaf door blijven vechten, opgeven was geen optie. Deze ziekte heeft hele diepe sporen nagelaten en nu hij 17 is wil hij net als iedere andere jongvolwassene iets zelfstandiger worden, zodat hij zijn moeder niet overal bij nodig heeft.

Een hulphond is voor hem de oplossing en deze hond is ook al gevonden in Colbey. Ze zijn een super-match en dol op elkaar en samen kunnen ze een heel eind komen, zodat Chris eindelijk een stukje leven kan opbouwen zonder hulp van zijn omgeving.

Om de hulp van Colbey 8 jaar te kunnen verzekeren is 30.000 euro nodig en daarvan is al 10.000 euro ingezameld. De verzekeraar vergoedt dit niet, want de moeder van Chris verzorgt hem dag en nacht en dat is voor hun gratis.

Welke jongen van 17 wil zijn moeder nou overal voor inzetten en geen eigen leven kunnen leiden?

Helpen jullie een handje mee om Chris eindelijk een stukje kwaliteit in zijn leven terug te krijgen, zodat hij weer een beetje kan genieten van zijn leven. Zijn lichaam is kapot, maar zijn hoofd denkt net als iedere andere 17-jarige jongen die van het leven wil genieten en Colbey kan hem daar heel goed bij helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

12 donaties
€ 100,00
Doel: € 17.000,00
0%

Deze actie is gesloten.