Hulphond om weer te leven inplaats van overleven

Hulphond om weer te leven inplaats van overleven | Geld inzamelen
 
 

Robin is een 23 jarige adolescente. Alleen niet zoals haar leeftijdsgenoten student. In plaats daarvan is ze patiënt. Robin vecht al vanaf haar 14e tegen psychische problematiek en daarbij is ze hier waarschijnlijk mee geboren. Robin was altijd een leergierige student en had een droom beroep als kinderoncologie verpleegkundige. Alleen inplaats daarvan kwam ze terecht in de psychiatrie en zit ze zo gevangen in zichzelf dat we niet eens kunnen onderscheiden wie ze is zonder haar ziektes. Er zijn al veel behandelingen geweest en veel inzamelingsacties. Veel acties wordt er nog een deel van het bedrag ingehouden en bijna alles ging op aan behandeling. Er is nog een klein beetje over en veel te weinig voor iets wat haar werkelijk iets kan bieden. Er is geen toekomstperspectief meer en als complexe patiënt wordt ze overal afgewezen. Haar moeder moet haar 24/7 in de gaten houden en het is elke dag de vraag of ze de volgende dag zal halen. Robin heeft een boek geschreven waar ook alle opbrengsten naar de hulphond gaan. Het boek heet: In het duister van mijn hoofd. 

Een psychosociale hulphond kan daarin tegen wel iets bieden naast dat die haar uit nachtmerries kan halen, bloedsuiker en triggers signaleren, haar uit dissociaties halen, DPT kan geven en haar spanning kan signaleren voor dat ze dat zelf kan of haar omgeving dat kan. Hoeft ze dan ook nooit meer alleen te vechten. Een maatje voor het leven. Helaas is de aanschaf, onderhoud en de opleiding van een psychosociale hulphond enorm duur en kunnen wij dit niet alleen betalen. Nog steeds hopen we dat de gemeente ons kan helpen maar tot die tijd proberen we het op deze manier. Robin heeft zelf een boek geschreven waarvan alle opbrengsten naar de hulphond gaan. Elke hulp is welkom en wordt zeer gewaardeerd. We beginnen opnieuw met de inzameling dankjewel. Zodra het boek uit is zal hier een link komen.

Robin Witteman
30-12-2020

Mijn boek is al een tijdje uit! Alle opbrengsten hiervan gaan naar de hulphond! Het boek heet: In het duister van mijn hoofd! Te koop op bol.com en bookscout! 


Robin Witteman
30-12-2020

Lieve jij, 
Ik ben Robin, 20 jaar. Auteur van het boek: In het duister van mijn hoofd. Misschien heb je mij al wel eens voorbij zien komen. Misschien ook niet. Naast dat ik Robin ben, een grote liefde heb voor dieren en schrijven, ben ik ziek. Ernstig ziek. Dit is al jaren zo en het wordt met de jaren erger. Ik ben nu op het punt dat ik echt elke dag lijd en mijn lach helemaal nep is. Ik heb namelijk complexe posttraumatische stressstoornis, ernstige depressie, anorexia, persoonlijkheidsstoornissen, angststoornis, dwangstoornis en een slaapstoornis. Meerdere opnames gehad en ik kom net weer thuis van mijn 5e zelfmoordpoging. Ik heb in coma gelegen en er is gevochten voor mijn leven. Terwijl ik vecht om dood te gaan. Het is zwaar en ik ben op het punt gekomen dat ik echt geen uitweg meer zie. Elke dag strijd in mijn hoofd en zelfs in het ziekenhuis bed bezig zijn met het idee dat ik niks verbrand, om vervolgens angstig te worden dat ik ben aangekomen. Ik ben ziek, heel ziek. Ik word overal, echt overal, geweigerd omdat ze niet weten hoe ze mij moeten helpen. Ik leef niet als Robin, maar als complex geval. Ik zet al mijn hoop nu op een psychosociale hulphond. Alleen de opleiding kost 10.000 euro. De verzekering vergoedt dit niet. Ik weet niet meer wat ik moet. Ik kan dit niet zelf bekostigen en ik ben zo moe van het vechten. Help mij alsjeblieft door mijn boek te kopen of doneer een bedrag. Alle opbrengsten van mijn boek gaan naar de hulphond. Het is maar een klein bedrag maar elke cent is er één. Help mij door dit te delen. Ik kan dit niet meer... help mij alstjeblieft.


912 donaties
€ 10.545,00
Doel: € 20.000,00
52%