Hulphond Moos | Geld inzamelen
 
 

Hulphond Moos

Hoi ik ben Do, 21 jaar oud en mijn psychosociale hulphond in opleiding heet Moos.

Hulphond in opleiding Moos7

Hoi ik ben Do, 21 jaar, kom uit Tilburg en mijn psychosociale hulphond in opleiding heet Moos.

Wat lief dat je een kijkje komt nemen op mijn crowdfundingspagina! Ik waardeer het ontzettend dat je er zoveel moeite en tijd insteekt om dit te lezen, dat doet mij erg goed. Ik heb samen met mijn twee lieve nichten (Nenah en Naomi Gorissen, echte talentjes!) een filmpje gemaakt over Moos en mij. Misschien heb je het al gezien en ben je daardoor op deze pagina terecht gekomen, of misschien nog niet (kijk dan even onderaan op deze pagina;)! ).

In het filmpje leg ik uit wie Moos is, wie ik ben, wat hij voor mij kan betekenen en wat jij mogelijk voor ons zou kunnen doen. Ik zal de tekst hieronder even plaatsen :) Alleen het filmpje kijken is natuurlijk wel iets leuker hihi.

"Sinds mijn 9de worstel ik met een depressie en sinds mijn elfde is daar een posttraumatische stressstoornis en anorexia bij gekomen. Na ontzettend veel jaren van behandelingen, medicatie, ziekenhuis opnames, sondes en klinieken gehad te hebben, lijkt er niets iets aan te slaan.. ik blijf maar terugvallen en mijn wereldje wordt vanbinnen en buiten alsmaar donkerder. Ondanks dat ik een geweldige lieve steunende omgeving om mij heen heb, lijkt de enige uitweg voor mij euthanasie. Zo leven, is ontzettend zwaar en geen doen. Na jaren van vechten lijkt het op, en dat maakt mij heel erg verdrietig. Tot Moos op mijn pad kwam.

Het is geen wondermiddeltje, geen make it all go away, maar het is echt een maatje voor het leven en langzaamaan durf ik samen met Moos weer stapjes te maken. Iets wat ik nooit meer voor mogelijk had gehouden.

Samen met de stichting kynologisch instituut vanuit ‘t hart, onderdeel van Hond-kat, ga ik Moos opleiden tot psychosociale hulphond. Hij kan mij dan onder andere helpen door paniekaanvallen en dissociaties te signaleren, wakker te maken uit nachtmerries, te ondersteunen bij het eten, drukke angstige situaties en te zorgen voor een goed dagritme. Samen met zijn onvoorwaardelijke liefde, durf ik langzaamaan weer vooruit.

Helaas is de opleiding van Moos ontzettend duur.. en kan ik het daardoor niet alleen betalen. Daarom zou ik willen vragen, of jij, mogelijk iets zou willen bijdragen. Alle kleine beetjes helpen en gaan naar de opleiding van Moos. Het zou ons ontzettend helpen."

Maar niets voor niets natuurlijk!

Ik wil graag open een eerlijk zijn:
Ondanks dat ik het het spannend en moeilijk vind om verwachtingen te scheppen, omdat ik gevoelig ben voor de druk die het met zich mee draagt, wil ik toch graag op mijn manier een soort tegenprestatie leveren.
Als dankbaarheid voor je betrokkenheid en financiele steun ga ik mijn uiterste best doen om het proces van mijn herstel, persoonlijke ontwikkelingen en ook de trainingen met Moos, een vorm te geven en zo goed mogelijk vast te leggen en ten toon te stellen via een besloten blog, waar jij dan het wachtwoord van krijgt." 

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk op piano te spelen en te zingen. Gewoon lekker om mijn hoofd leeg te kunnen spelen en op te gaan in de muziek. Als extra tegenprestatie wil ik voor donaties vanaf €50,- een zelf gespeeld muziekstuk op de piano of een lied met zang doorsturen. Je kunt me dan laten weten welk pianonummer of gewoon nummer jij erg mooi vindt, en dan kan ik kijken of het binnen mijn bereik ligt en als dat zo is, neem ik het met liefde voor jou op! Laat het me even weten en dan nemen we zo snel mogelijk contact met elkaar op. Ik vind het zo fijn om iets terug te kunnen doen.. 11

Ik hoop dat ik jullie zo voldoende geinformeerd heb maar mochten er nog vragen zijn, voel je vrij om ze te stellen en ik ga mijn best doen om er een antwoord op te kunnen geven. 

Heel veel liefs en een pootje,

Do en Moos

 

 

*Hondenschool (met ontzettend lieve, warme en gedreven mensen): https://hond-kat.nl/hulphonden-2/

*Makers van het super mooie filmpje: Nenah en Naomi Gorissen

*Instagram Moos: hulphond_Moos

*Blog komt nog online, ik houd jullie op de hoogte!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

338 donaties
€ 9.627,00
Doel: € 7.000,00
137%