Hulphond Ferro

Hulphond Ferro | Geld inzamelen
 
 
Hulphond Ferro in opleiding

Een win-win situatie: 1. Verliezen van kilootjes maar nog belangrijker....
2. Wie wilt mij helpen geld op te halen voor mijn goede doel: Ferro hulphond in opleiding.

Deze hulphond mag ik mede begeleiden in het traject welke hij en zijn begeleider doorlopen. Ze wonen samen in het Burgerweeshuis in Nijkerk bij SustVarius begeleiding BV. Iedereen kent vooral hulphonden die hun baasje ondersteunen bij een visuele of lichamelijke beperking. Nog iets minder bekend zijn de hulphonden die hun baasje ondersteunen bij hun psychische problematiek. Psychosociale hulphonden zijn er voor mensen met autisme of een eetstoornis, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een angststoornis. Zij leven in een zeer kleine leefwereld en durven vaak niet (meer) alleen het huis uit. Een psychosociale hulphond heeft een zeer effectief en een goede therapeutische uitwerking op de begeleider.

Alle beetjes helpen. Want de ene gemeente vergoed een volledig traject, de andere deels en weer een andere helemaal niks. Wij vallen helaas in het laatste... Honden zijn geen wondermiddelen, maar wel heb ik hier inmiddels heel veel mooie ontwikkelingen zien ontstaan. 

Jumbo Nijkerk: Op initiatief van eigenaar Rob Veltink van de Nijkerkse supermarkt ben ik gestart (met 30 andere deelnemers) een uitdaging om zoveel mogelijk kilo's af te vallen voor een goede doel. Mensen/bedrijven kunnen mij voor een vast bedrag sponsoren of per verloren kilo.

Steun je ons ? 

Als dank ontvang je een mooi klein gedichtenbundeltje geschreven door het baasje van Ferro ❤️

Doel: - 10 kilo op 20 april 2019

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 190,00
Doel: € 450,00
42%

Deze actie is gesloten.