Hulp wint de strijd tegen kanker

Hulp wint de strijd tegen kanker | Geld inzamelen
 
 
Krzysztof na de operatie 11 05 2017

 

Krzysztof is in 1969 geboren. Hij is naar Nederland gekomen om een nieuw leven te beginnen.

Hij wordt erg gewaardeerd door de gemeenschap, gezien hij een lieve en barmhartige man is. Helaas is hij alleenstaand en nu heeft hij hulp van buiten af nodig.

Sinds een jaar is hij ZZP'er, Krzysztof had dus een vaste baan en inkomen.

Helaas bracht het jaar 2017 slecht nieuws. Tijdens een gewone controle bij de dokter is een erge diagnose vastgesteld; lymfeklierkanker, wat na heel veel onderzoeken een uitzaaiing blijkt te zijn.
Toen begon een hele lange periode, vol met behandelingen en onderzoeken die tot op heden niet succesvol zijn.
Op de dag van 10 mei 2017 moest Krzysztof een heftige operatie ondergaan, tijdens welke de uitzaaiing met alle lymfeklieren werden verwijderd. Helaas heeft dit nog niet geleid tot het opsporen van het daadwerkelijke probleem; de oorsprong is nog steeds niet gevonden.

Tijdens diezelfde operatie werden ook al zijn kiezen van de onderkaak verwijderd. Volgens de arts zou een toekomstige behandeling rondom de kaak te risicovol zijn. Krzysztof zou hierdoor dood kunnen bloeden.

Helaas blijkt het voor Krzysztof zo te zijn, dat zijn zorgverzekeraar niet voor alle kosten betaald. De rehabilitatie kosten en de implantaten worden niet vergoed.

De bedrijfsverzekering die is afgesloten dekt de kosten enkel in geval van een bedrijfsongeval. Gevallen als dit vallen helaas er buiten.

Dit allemaal bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat Krzysztof geen inkomen meer heeft en hoe het nu naar uitziet, zal hij zich nog lang niet kunnen onderhouden.

Zo als jullie begrijpen wordt dit een hele zware periode voor Krzysztof en kan hij eigenlijk niet zonder jullie hulp.
Wees zo als Krzysztof, help een ander die hulp nodig heeft.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 525,00
Doel: € 10.000,00
5%

Deze actie is gesloten.