Hulp voor reumapatienten

Hulp voor reumapatienten | Geld inzamelen
 
 
Geen pijn meer bij bed opmaken!

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Marianne Verlaan.

Sinds ongeveer 20 jaar heb ik fybromyalgie, nu ik ouder word begin ik steeds meer pijn te krijgen bij mijn bed verschonen.

Ipv er met de pakken bij te zitten, bedacht ik een dekbedovertrek met een rits wat aan de onderkant open gaat tot rechts boven in de hoek.

Hierdoor kon ik heel erg makkelijk het dekbed in mijn dekbedovertrek doen en was ik binnen een minuut klaar om mijn bed op te maken.

Hoe raar kan het lopen, ik was op een verjaardag en vertelde dat ik nu geen pijn meer had bij het opmaken van mijn bed. Er werd zo enthousiast op gereageerd en ik kreeg de vraag of ik voor die kennis ook een dekbedovertrek met rits wilde maken.

Nu ik een aantal maanden verder ben, krijg ik steeds meer mensen met oa reuma en artrose die ook een dekbedovertrek met rits willen.

Ik heb ondertussen zo veel reacties gekregen van grote organisaties die mijn product steunen en dit zijn oa reumanet, reumamagazine en dr a vogel.

Het is voor mij nu een missie geworden om Nederland en Belgie te laten zien, als je een probleem hebt met je bed opmaken dat dit helemaal geen probleem meer hoeft te zijn.

Ik ben naar de bank geweest, en ze vinden het ook een mooi product, ze zeiden daar moet je verder mee! Maar vanwege je leeftijd kunnen we je geen financiering geven.

Wat wil ik met een financiering bereiken? Ik wil graag het kleine naaiatelier uitbreiden naar een professionele naaiatelier, zodat ik de dekbedovertrekken sneller kan laten produceren.

Met de extra hulp en machines kan ik nog meer mensen met pijn gelukkiger maken, want zeg nu zelf... iedereen heeft recht op een leven met minder pijn.

Lieve mensen, heb je of ken je iemand met reuma of andere pijn, ik kan nu de mensen helpen mits ik de hulp van jullie krijg.

Ik zal iedereen ook iets aanbieden, op mijn webshop waar ik de dekbedovertrekken met rits verkoop zal ik een kortingscode geven. Wanneer je gedoneerd hebt en je hebt interesse of je kent iemand die interesse heeft dan kan je een mail sturen naar info@ritzz.nl en ik stuur je zo snel mogelijk een kortingscode.

Ook geef ik onder de donaties een dekbedovertrek met Ritzz weg!

Laten we samen er voor zorgen dat steeds meer mensen geen pijn meer heeft bij het bed opmaken.

Er is ook een vlog online gekomen bekijk wat een dame met fybromyalgie, dit haar leven helpt.

Voor 2017 wil ik zeggen....slaap lekker en gezond weer op.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 50,00

Deze actie is gesloten.