Hulp voor Nox

Hulp voor Nox | Geld inzamelen
 
 

! Meer doneren dan 2274€? Neem dan contact op met Christy van de Ven fb i.v.m schenkingsbelasting, dat zou natuurlijk schandalig zijn, het is voor Nox bestemd! Ik geef dan prive rekeningnummer van mama en papa 

 

*update wauw wat een massale steun al voor dit lieve gezin! Onwijs mooi. En onwijs gewaardeerd. Ik heb het streefbedrag weg gelaten want de meer er binnen komt, de meer papa ook thuis kan blijven om de kostbare tijd samen met Nox te zijn🙌 blijf delen lieve mensen 

Ik schreeuw om hulp voor mijn nichtje en haar familie die dreigen hun 2 jarig zoontje Nox te verliezen aan een zeer zeldzame hersentumor ETMR. 

Gezien de impact op de financiële situatie door de ziekte van Nox kunnen ze nu elke cent hard gebruiken, ze willen natuurlijk zoveel mogelijk tijd doorbrengen met hun zoontje. Ook proberen ze nog allerlei dingen als laatste hoop voor Nox die geld kosten. Het is een enorme impact op het gezin, ze hebben onze steun hard nodig zodat het financiële gedeelte niet hun zorg is op dit moment maar enkel Nox. 

Echt alle kleine beetjes helpen! 

Christy van de Ven
04-08-2022

Christy van de Ven
04-08-2022

Gister heeft Nox de ruggenprik gekregen, vandaag 4 Augustus word hij opgenomen om morgen weer te starten met een zware chemokuur en dan 5 weken in isolatie te gaan. Na de kuur is de bedoeling dat zijn verzamelde stamcellen worden terug geplaatst en te beginnen met protonbestraling, een arts uit het buitenland die is gespecialiseerd in hersentumors bevestigde dit ook te doen, wat natuurlijk weer hoop geeft voor de familie. We moeten we blijven delen, zodat wij met zijn alle Nox NIET opgeven maar blijven proberen zolang hij zo vrolijk sterk en happy blijft, blijf ajb delen mensen in zoveel mogelijk groepen, bedrijven etc we kunnen niks zonder jullie ! Onze dank is groot!

Liefs Christy 


Christy van de Ven
29-07-2022

Vandaag ging Nox met goede moed naar Leuven, helaas wilde de artsen al praten over palliatieve zorg, iets wat we niet willen horen. Nox speelt, is blij is vrolijk en vol levenslust en sterk. Ze hebben dan ook niet ervoor gekozen deze zorg al op te starten maar nog 1 maal behandeling aan te gaan met sterke Nox.

Gelukkig krijgen ze door de stamcelcollectie nog een mogelijkheid om na een zware chemokuur deze terug toe te dienen en daarna een sessie protonbestraling te doen! We hopen nog steeds op een wonder !! 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0W6ioo5H9Urip8qY62VhStPRpSyX4gYdsp2WCyYFvknQpMCDNFfuHKD5VVhscJ8aCl&id=100001020189056807 donaties
€ 34.736,00