Hulp voor misstand melder Nico van den Ham

Hulp voor misstand melder Nico van den Ham | Geld inzamelen
 
 
Nico van den Ham. Soms hebben mensen die altijd klaar staan voor een ander zelf hulp nodig

Nico van den Ham. Wie op social media kent hem niet? Dakloos geraakt terwijl hij nooit 1 cent achterliep met rekeningen of zijn huur. Slachtoffer van een door en door corrupt systeem waarbij burgers, ook Nico dus, kansloos zijn tegenover een overgrote meerderheid die niet nalaten gezamelijk iemand structureel helemaal te slopen.

Nou kunnen we natuurlijk met zijn allen heel hard 'dank je Nico' blıjven zeggen op social media als Nico weer eens misstanden aan de kaak brengt op zijn eigen videokanaal ( http://nicovandenham2.blogspot.com/ ) of als Nico gratis anderen bijstaat bij hun ellende maar de realiteit is:

  • Nico betaald het OV niet als hij zelf ergens moet opdraven of anderen bijstaat simpelweg omdat hij dat niet kan. De boetes stromen binnen. Afzeggen of opgeven staat niet in zijn woordenboek.
  • Nico kan zijn ziektekosten al tijden niet meer betalen en krijgt boete op boete. (Intussen kan Nico geen andere bril aanschaffen of iets aan zijn pijnlijke gebit laten doen). Voor de medicatie die hij nodig heeft krijgt hıj rekeningen thuis die hij niet kan betalen.
  • Nico is tijden dakloos geweest, als een straathond behandeld maar bleef trouw misstanden melden en anderen helpen. Nooit vroeg hij geld of een wederdienst voor zijn hulp aan anderen.

De lijst van wat Nico voor anderen gedaan heeft is lang en geen enkel woord kan de lading dekken voor wat deze man heeft moeten doorstaan en doorstaat.

Recent sprak ik enkele keren met Nico. Nico vertelde me dat hij bang is dat er tekenen zijn van Alzheimer bij hem want ' hij vergeet zoveel'. De realiteit is dat hij geen Alzheimer heeft maar op is. De man is gebroken maar vecht door voor gerechtigheid voor zichzelf en een ieder die hij kan helpen. Hij vertelde me dat hij vreselijk bang is dat hij de gevangenis in moet. Dat hij voortdurend in angst leeft en wat mij (stiekeme) tranen bezorgde was dat hij zei: Ik heb niets. Geen familie, geen kinderen, geen vrouw, nog niet een bank om op te zitten. Ook vertelde hij dat hij zo graag eens ergens gewoon gezellig een biertje zou willen drinken. Andere hele gewone dingen zou willen doen.

Nico gaat bijna met pensioen. Hij is verschrikkelijk bang dat hij dat kwijt raakt en dat het in beslag genomen wordt en de instanties kennende zullen ze dat misschin ook wel gaan proberen. Daar ligt hij nu al van wakker. Het idee dat hij straks nadat hij met pensioen is gegaan weer dakloos raakt.

Veel mensen zitten in de shit. Gevolg van 12 jaar Rutte maar maar weinig mensen durfden en staken hun nek uit om anderen te blijven helpen ten koste van zichzelf. De 1 noemt het dom, de ander prijst hem maar het wordt tijd dat we als burgers van deze verklooide  maatschappij eens iets terug doen! Daarom deze crowdfundaktie.

We willen niet alleen geld ophalen voor Nico zodat hij eens iets leuks kan doen maar we zoeken ook een tandarts die eens naar zijn gebit wil kijken, een kapper die zijn haar wil knippen, een kledingzaak die hem eens in het nieuw steekt, een restaurant waar hij eens met een vriend of kennis kan gaan eten of dat biertje kan drinken. De crowdfundactie staat op 25 euro. Waarom? Omdat geen bedrag de lading zou dekken voor wat deze man voor de maatschappij doet en heeft gedaan.

Het geld wat wordt opgehaald komt direct bij Nico op zijn rekening terecht. Voor al het andere waarover wordt geschreven in bovenstaande kan contact worden opgenomen met: info@kinderbelangenpartij.nl

 

4-3-2019

De aktie is op verzoek van Nico per direct beeindigd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 190,00
Doel: € 25,00
760%

Deze actie is gesloten.