Hulp voor mijn schoonvader

Hulp voor mijn schoonvader | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor mijn schoonvader

Geheel onverwachts is mijn schoonmoeder overleden. Zomaar ineens een hartinfarct tijdens haar slaap. Mijn schoonvader is al wel langer ziek, kan niet meer werken en nog moeilijk lopen. Mijn schoonmoeder zorgde voor hem en de financiën.

Nu is er geld nodig voor een waardig graf en om het huis van mijn schoonvader aan te passen. Het is hun eigen huisje en hij heeft dringend hulp nodig. Douche en toilet moeten toegankelijk worden voor hem en achterkant van het huis moet verstevigd worden. Wegens langdurige regenval is het gaan scheuren en zakken.

De pijn, verdriet en de stress om alles maar te kunnen betalen en te regelen is te groot. Onze eigen bijdrage is helaas niet genoeg.

Helaas is een normale ziektekosten of uitvaartverzekering niet overal in de wereld en bij iedereen vanzelfsprekend, alsmede de financiële situatie.

Zodra de woning veilig is, zal mijn zwager met zijn gezin bij zijn vader gaan wonen om zo voor hem te kunnen zorgen. Een thuis waar ze allemaal zijn geboren en zijn opgegroeid. De financiën vanuit mijn zwager zijn ook op het moment minimaal, omdat hij een kleine zelfstandige is en zelf kanker heeft en vaak te ziek is om zelf te kunnen werken,

Iedere euro is er 1 en we zijn dankbaar voor alles wat er gedoneerd gaat worden. 

We hebben echt keihard jullie hulp nodig! 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 680,00
Doel: € 5.000,00
13%

Deze actie is gesloten.