Hulp voor mijn lieve oma | Geld inzamelen
 
 

Hulp voor mijn lieve oma


Helaas is mijn oma (Willy van der Giessen, 79 jaar) op 23 juli 2021 slachtoffer geworden van oplichting. Een zogenaamde medewerker van de ABN Amro belde en vroeg of er een transactie van €2200 euro was misgegaan. Mijn oma antwoordde daar nee op, maar schrok wel van het bedrag. Ze zouden voor de zekerheid iemand sturen om het te checken. Niet veel later stonden ze aan de deur, zijn ze ingelogd in mijn oma's bank, hebben ze haar hele spaarrekening leeggehaald (€4000 euro), haar pasjes doorgeknipt en zijn ze vertrokken. Ze keek even op haar rekening, en zag dat alles weg was gehaald. 

Mijn oma heeft polio, en is daarom invalide. Ze leeft erg zuinig zodat ze iedere maand wat spaargeld opzij kan zetten. Dit mag natuurlijk niemand overkomen, maar vooral bij iemand die het geld goed kan gebruiken en zo zuinig leeft vindt ik dit heel erg triest. Mijn oma is altijd degene die iedereen waarschuwt, en nu is ze zelf het slachtoffer geworden. 

Ik zou het mega kunnen waarderen als je wat zou kunnen missen. Iedere cent telt namelijk voor mijn lieve oma. We zijn er allemaal erg verdrietig van.   

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

161 donaties
€ 1.920,00
Doel: € 4.000,00
48%