Hulp voor mensen met schizofrenie psychose

Hulp voor mensen met schizofrenie psychose | Geld inzamelen
 
 
Help mensen met schizofrenie psychose op Curacao

Beste donateurs ,

Via deze oproep wil ik hulp vragen voor mensen met schizofrenie of psychose helpen op Curacao.

De reden waarom ik dit verhaal naar voren breng is omdat ik zelf heb meegemaakt met een dichtbijzijnde dierbaar van mij die ook een tijd schizofrenie (psychose) heb meegemaakt.

Het was een nachtmerrie, een angst gevoel dagen en nachten huilen voor mij toen ik dat met een dichtbijzijde dierbaar heb meegemaakt.

Ik wist niet wat mij en mijn gezin overkwam en wat ik moest doen.

Ik weet nog die nacht toen het gebeurde dat ik die nacht en nog dagen lang niet heb geslapen omdat ik dacht hij gaat ons of zich zelf iets doen ik zag hoe iemand die normaal was en blij die altijd naar zijn werk ging met plezier veranderd in iemand die bang is voor alles en zicht opgesloten hou in huis en zien en hoor dat mensen hem achtervolgd, was zelf bang voor onze eigen hond of zag dat mensen op hem schoot terwijl dat niet zo is en mijn overleden moeder zag zitten terwijl dat bezoekers waren die bij ons kwammen zo kan ik nog heel veel opnoemen die elke dag gebeurt in die zware periode dat Hij die Schizofreen was (Psychose) had waarom zeg ik had omdat dankzij dat wij op tijd waren met hem en alle medische hulp van psygeloog hier in nederland en medicatie is het behandeld. Ik leef nog met angst dat het nog een keer kan gebeuren met hem terwijl dat niet zo is dankzij medicatie.

Wij waren op tijd gelukkig.

En Hij is tot nu toe weer de oude geworden.

Wat ik nu naar voren wil brengen is dat jongeren, gezinnen, ouders op Curacao deze ziektebeeld niet herkend en meestal niet hulp zoeken omdat hun geen geld voor hebbben om verder stappen te onderdernemen.en daardoor is het uit de hand gelopen dit zeg ik omdat ook op Curacao een familielid van mij dit Ziektebeeld ook heb en jammer genoeg dat hun overhoofd heb gezien totdat een dag door Deze familielid wel iets ergst heeft gedaan wat ik door privesie van deze familielid deze verhaal wat er precies is gebeurt niet naar voren mag brengen.

Maar ik weet wel als hun eerder had ingegrepen was dat nooit gebeurt.

Mijn doel is nu om deze familielid te helpen zodat hun geld krijg om verdere professionele hulp kan zoeken desnoods hier in nederland en ook andere mensen jongeren, gezinnen op Curacao die dit ook meemaken te helpen om hun een mooie toekomst te bieden.

Help a.u.b steek u hand voor een mooie toekomst op Curacao.

Doneer als je kan en bericht delen of doorsturen aub.

Mulens
12-04-2024

3 donaties
€ 115,00
Doel: € 15.000,00
0%