Hulp voor Laz EX straatkat uit Griekenland

Hulp voor Laz EX straatkat uit Griekenland | Geld inzamelen
 
 
Laz de griekse straatkat en zijn onbetaalde rekeningen

Stichting 5Cats opvang voor katten met een handicap heeft jullie hulp nodig. Laz is een ( EX ) straatkat wat uit Griekenland is overgekomen en Stichting 5Cats heeft de zorg op zich genomen. Helaas werd Laz ziek aan zijn oogje en moest dee verwijderd worden, en er zijn complicaties uitstaan.

Laz is hedenochtend weer onder narcose geweest en zijn oogwond is voor de 2e keer uitgespoeld, want er kwam zoveel pus en vuiligheid uit. Hij voelt zich duidelijk niet lekker en is ook behoorlijk aan het speekselen. Hij heeft medicatie meegekregen tegen de misselijkheid, waar deze vandaan komt weten ze niet. Waarschijnlijk van de viezigheid die vanuit zijn oog/neus achter in zijn keel loopt. Ook is er een tandje verwijderd die al behoorlijk los zat. Naast de pijnstilling en de antibiotica is het natuurlijk heel wat hij de afgelopen weken heeft moeten ondergaan. Nu duimen dat de wond snel zal gaan genezen.

Ook was er wat bloed afgenomen en daaruit bleek zijn nierwaarden wat verhoogd te zijn, maar dit kan natuurlijk door dat het de afgelopen dagen slecht had gegeten en de stress van 3x onder narcose gaan.

Er liggen twee rekeningen die betaal moeten worden een van zijn eerste behandeling € 165,50 en die van vandaag €134,22, totaal €300, 12. Heel veel geld voor de stichting gezien de zieke katten die we de afgelopen maand hebben moeten behandelen en de kosten van Ozzy zijn behandeling. Huishoudpotje is leeg.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 500,00
2%

Deze actie is gesloten.