Hulp voor het afmaken van de woning

Hulp voor het afmaken van de woning | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor het afmaken van de woning

Lieve mensen, 

mijn zwager heeft een zware auto ongeluk gehad op de A10. Zijn auto had pech en een busje heeft hem aangereden. Het was voor ons schrikken toen wij dit hoorde en zagen. In het ziekenhuis hoorde wij wat de verwondingen waren van mijn zwager, enige wat wij konden doen is hopen dat het goed komt met hem. Gelukkig is het redelijk goed gekomen, maar het zal heel lang duren voordat het goed komt met hem en artsen weten nog niet hoe het zal lopen. 

Zus en zwager waren bezig met hun kluswoning en nu staat alles stil want mijn zwager kan niet meer klussen komende tijd. Hij deed alles zelf in huis en was zo trots op zijn project. Zij krijgen in september ook hun eerste kindje. Graag zou ik voor mijn zus en zwager als verrassing hun kluswoning willen afmaken met mensen die er verstand van hebben. Zodat zij samen als gezin in hun nieuwe huis kunnen gaan wonen. 

Zij weten niet dat wij voor hun aan het inzamelen zijn, het is een verrassing. Ik hoop dat jullie ons willen helpen en alvast bedankt voor uw steun.

Groetjes, 
Patricia Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 150,00

Deze actie is gesloten.