Hulp voor getraumatiseerde en mishandelde honden

Hulp voor getraumatiseerde en mishandelde honden | Geld inzamelen
 
 

De meeste van jullie weten inmiddels dat wij (www.bikersforanimals.nl) ons sinds 12 jaar professioneel inzetten voor een beter leven voor o.a verwaarloosde, mishandelde, gehandicapte, oude honden, dakloze mensen en hun dieren. Dit is nog maar een kleine greep van wat wij doen. 

Buiten onze afgedankte ex fokteefjes/ex dekreuen, onze gehandicapte honden enz..krijgen wij met regelmaat het verzoek (van de eigenaar of verzorger) of wij een hondje willen opvangen waarvan de eigenaar terminaal ziek is en het zijn/haar laatste wens is dat hun dierbare hond goed terecht komt, en het liefst niet in een asiel. Wij vinden dit altijd weer een hele eer als ons dit gevraagd wordt. 

Wij moeten er zelf niet aan denken hoe het zou zijn als iemand terminaal ziek is en nog maar kort te leven heeft en zijn/haar hond..welke je al hebt vanaf dat zij 8 weken oud is en waarmee je al bijna 17 jaar (Denken hierbij aan hoe Romy op de leeftijd van maar liefst bijna 17 jaar bij ons terecht is gekomen) lief en leed hebt gedeeld na jouw overlijden in het asiel terecht komt. 

Wij hebben ervaren dat het je als hondeneigenaar een enorme geruststelling zal geven als je jezelf geen zorgen meer hoeft te maken over de vraag waar jouw hond terecht zal komen als je komt te overlijden. 

Helaas zijn wij enorm beperkt, zo beperkt dat wij op dit moment een wachtlijst hebben en honden zelfs moeten afwijzen en mensen moeten teleurstellen. 

Wij hebben geen uitbreidingsmogelijkheden. Wat nu?

Al jaren proberen wij een oplossing te bedenken, en komen steeds op hetzelfde punt aan. Willen wij ons werk kunnen blijven doen dan moeten wij uitkijken naar een stuk grond met een ruimte om te wonen. 

Stukken grond en ruimtes om te wonen zijn er genoeg dat is het probleem niet. Een ruimte om te wonen met stuk grond kost geld..veel geld.. geld wat wij op dit moment niet hebben. 

Meerdere mensen welke in ons werk geloven opperen een crowfunding te starten. Telkens zeiden wij; nee..dat kunnen wij niet doen… alweer een oproep voor donaties.. Diezelfde mensen opperden weer.. ja maar als jullie groter kunnen, kunnen jullie nog zoveel meer voor de dieren en mensen betekenen..

Na heel wat jaren overwegen..besloten om de knoop door te hakken en gewoon heel brutaal een crowdfunding te starten voor een stuk grond met mogelijkheid om erbij te wonen, voor hen.. voor hen voor wie wij een hemel op aarde hopen te kunnen zijn. 

Wij hopen op jullie steun te kunnen rekenen. 

O.a Verlamde Tickle, Blinde Sari met diabetes, Oude Romy van 17, Maggy en Frits welke zouden zijn overleden als wij ze niet hadden opgevangen, Bange Gazz welke nu niet bang meer is, Bijtende Bompa uit Polen waar men geen uitweg voor zag enz..en alle andere kansloze dieren welke hier bij ons zijn en nog gaan komen. 

Laten wij het samen doen, dank u welEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

88 donaties
€ 2.355,00