Hulp voor Dorine Rijnhart

Hulp voor Dorine Rijnhart | Geld inzamelen
 
 

Door de enorme bosbranden in Portugal is Dorine Rijnhart gisteren (25-7) haar volledige hebben en houden kwijtgeraakt. Haar huis, haar spullen, alles is in vlammen opgegaan.Gelukkig heeft ze zichzelf en de honden ternauwernood kunnen redden maar verder is alles verloren gegaan bij de brand. Ik hoef jullie niet te vertellen wat een heftige emoties dit allemaal met zich meebrengt. Dorine zet zich al vele jaren met hart en ziel in voor (kansloze) honden. Eerst in Nederland en een paar jaar geleden is ze vertrokken naar Portugal waar ze onverstoorbaar doorgaat met haar missie. Je kent haar mogelijk ook als de auteur van het hondenboek "Hij wil dat!" 
Omdat jullie allemaal weten hoe belangrijk je "thuis" en je dieren voor je zijn, kunnen jullie je ook voorstellen hoe machteloos je je moet voelen als je op straat staat met niets dan je honden. Daarom lieve collega's, lieve cursisten, lieve dierenvrienden en alle mensen die een medemens in nood een warm hart toedragen.......doneren jullie ook iets? Elke euro is er één. Elke 10 cent is iets.....met elkaar worden al die kleine beetjes hopelijk een mooie berg waarmee we Dorine kunnen laten voelen dat ze er niet alleen voor staat. 

Je kunt haar verhaal volgen via Facebook. Speciaal voor alle lieve donateurs deelt ze dit hele avontuur:

https://www.facebook.com/dorine.rijnhart

Omdat jullie niet weten wie ik ben en ik het me kan voorstellen dat je het spannend vind om zomaar naar een vreemde over te maken. Mijn naam is Hylke Walters, eigenaresse van Hondenschool Het Kwispelaartje, op Youtube te vinden op het kanaal Mijn leven op Pootjes. Zo weet je dat er een daadwerkelijk echt persoon achter deze actie zit. Ik zal jullie ook bewijs sturen dat het bedrag daadwerkelijk over gemaakt word. Dit is de eerste keer dat ik zoiets opzet dus mocht je informatie missen dan hoor ik het graag.
Ik hoop dat we met elkaar de handen in één kunnen slaan en dit mooie mensen kunnen laten voelen dat ze er niet alleen voor staat!

Hylke Walters
01-09-2022

Lieve lieve allemaal,

Met elkaar hebben we een enorme berg geld binnengehaald voor Dorine Rijnhart. Haar Facebookprofiel staat nog steeds openbaar zodat jullie kunnen zien wat we met elkaar mogelijk hebben kunnen maken voor hun! Jullie bijdage bij elkaar heeft een enorme boost in het regelen van een tiny house gerealiseerd! Ik ben heel dankbaar dat ik er zoveel mooie mensen om me heen zijn. Faith in huminaty is restored ;-)
Dikke knuffel Hylke en natuurlijk ongelooflijk bedankt van Dorine!


340 donaties
€ 10.695,00

Deze actie is gesloten.