Hulp voor de Zwerfhonden

Hulp voor de Zwerfhonden | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor puppy's en zwerfhonden in de shelter.

Hoi, ik ben Sjan. In Januari vorig jaar ben ik in contact gekomen met de Gouves Animal Shelter op Kreta. Deze shelter is opgericht in 2009 door Mr Manolis met als doel de (gewonde) zwerfdieren in en rondom Gouves op Kreta te beschermen. De shelter is geen verzamelplek maar een plaats waar gewonde, verwaarloosde en gedumpte dieren worden verzorgd en waar ze na volledig herstel beschikbaar zijn voor adoptie. 

De shelter is gelegen op n oude Amerikaanse Basis nabij Gouves.

DE SHELTER ONTVANGT GEEN SUBSIDIE EN MOET HET DOEN MET DONATIES!

De shelter wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Wij zijn nu 3 keer daar geweest om te proberen n bijdrage te leveren om.het leven van de zwerfhonden wat draaglijker te maken en ik.probeer dmv actie's wat geld binnen te halen voor voer, dierenartskosten onderhoud ed. Er zitten op dit moment merr dan 170 honden waaronder ook zeer jonge puppy's die zonder bv de nodige vaccinaties geen kans van overleven hebben.

Heb ook n speciale FB pagina waarop u kunt zien wat ik zoal doe, de FB pagina heet Until They All Have A Home. En dat is mijn droom, maar voor nu ben ik op.zoek naar jullie, mensen die, al is het maar n euro, mij willen helpen.Voor 1 euro kan ik daar 1 kg voer kopen. Ik wil daar ook de honden in de shelter laten steriliseren en castreren zodat ooit t probleem van zwerfhonden minder zal worden. En daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Help aub en laten we samen zorgen voor n betere toekomst voor al deze hondjes. Met z'n allen kunnen we t verschil maken. Wat ik voor de hondjes vraag is geen luxe maar eerste levensbehoefte, want wat zou ik graag nieuwe hondenkennels ed daar willen neerzetten, maar voor nu is het enige wat ik vraag help aub om deze hondjes in leven te houden. Zij hebben hier ook niet om gevraagd en kunnen er niets aan doen.

Bedankt voor t lezen, ik.hou u op dr hoogte. Gr Sjan Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 500,00
3%

Deze actie is gesloten.