Hulp voor de operatie van Benthe

Hulp voor de operatie van Benthe | Geld inzamelen
 
 
Benthe, een pup van 7 maanden, heeft een heupoperatie nodig

Benthe is een Shih Tzu meisje van 7 maanden en op moment mag ze helemaal niet bewegen. Even snel een plasje doen, gauw weer naar binnen en in de bench. Wat een hel voor een pup van 7 maanden! Ze vind het echt super vervelend en wilt graag spelen, knuffelen, rondspringen en lopen. Helaas zit dat er de komende maanden voor haar niet in. Na de operatie is er nog een lange weg van herstel nodig en zal het langzaamaan opgebouwd moeten worden om spieren te kunnen kweken om alles op te laten vangen door spieren.

Ik ben een allenstaande moeder met een zoontje van 2 jaar. Wij zijn erg gek op onze diertjes en Benthe is een grote vriendin van mijn zoontje, kop en kont zijn ze. Het zou zonde zijn om te uit elkaar te moeten halen, dus ze verdient gewoon deze kans! Normaal zijn dierenartskosten geen probleem, en redden wij ons prima. Helaas hebben wij net 15 januari ons andere hondje verloren die daarvoor ook 2 maanden dierenarts in en dierenarts uit ging. Al met al heeft dat al bijna 600 euro gekost en nu komen deze kosten erbij. Door de kosten voor ons andere hondje (wat helaas niet heeft mogen baten) is het reservepotje voor de hondjes op. 

Het verlies van ons ander hondje is nog erg hoog natuurlijk en is bij het schrijven van dit bericht nog maar 2 dagen geleden. De tranen lopen daarom ook over mijn wangen, 2 hondjes moeten opgeven en de 3de heeft een dure operatie nodig en dat allemaal in een tijdbestek van iets meer dan een maand. Dus dit komt voor ons dan ook als erge shock. Nog druk aan het rouwen en helaas komt de volgende dieptepunt. Een maand voor Divo hebben we dus ook al een hondje in moeten laten slapen wegens dat haar hartmedicatie zijn werk niet meer deed. Allemaal erg dubbel en een emotionele achtbaan waarin we zitten. Benthe heeft tijdens het spelen met een pup van een vriend in de tuin der heup ongelukkig gebroken. Het is een raadsel hoe ze zijn heftige breuk heeft kunnen opgelopen, maar waarschijnlijk heeft ze een behoorlijke klap op der heup gehad en heeft het tot deze breuk geleid. Ze is nog te jong en te goed om haar al op te moeten geven en na deze operatie heeft ze een hele goede kans om oud te worden. Het herstel is lang, maar dat hebben we graag over voor ons lief, klein meisje. Mijn zoontje kan na herstel weer lekker met haar knuffelen en spelen. 

De operatie en het herstel daarna gaat tussen de 800 en 3000 euro kosten, het is een complexe operatie en zal door een orthopeed uitgevoerd gaan worden. Ondanks de risico's die eraan zitten, wille we Benthe graag een kans geven, een pup van 7 maanden verdiend die toch gewoon? Zouden jullie mijn zoontje, mij en Benthe willen helpen met die kans? Wij zouden jullie eeuwig dankbaar zijn! En onze dank zal duizenden malen groot zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.