Hulp voor dakloze gezinnen op St. Maarten

Hulp voor dakloze gezinnen op St. Maarten | Geld inzamelen
 
 
Ze hebben jullie hulp nog steeds hard nodig op het tropische eiland Sint Maarten!

 

Hartelijk dank voor alle donaties namens mij, maar natuurlijk namens Werner en Nascha en hun vrienden en bekenden op st. Maarten. 

Alle beetjes helpen en het geld is al goed besteed. de actie loopt tot 1 dec en dus wil je nog doneren doe het snel en gerbuik de rode doneerknop onder aan de tekst.

Hartelijk Dank, Miranda

Beste allemaal,

Ik ben Miranda van de Zilver, mijn broer Werner en zijn vriendin Nascha wonen al ruim 5 jaar op St. Maarten en hebben daar een mooi bestaan opgebouwd. Helaas is na orkaan Irma alles veranderd!

Orkaan Irma  kwam in de vroege ochtend  van 6 september en is met haar volle kracht met een ongekende verwoestende razernij over het eiland gegaan waarbij ze grote schade heeft achtergelaten voor de inwonenden.  Werner en Nascha hebben de razernij van Irma in goede gezondheid overleefd maar hun huis is vernietigd. Ze hebben een aantal weken in het kantoor van Werner z'n werk gewoond totdat ze in een tijdelijk appartement terecht konden, aangeboden  door vrienden. 

Ze hebben beide een baan waarmee ze kunnen helpen het eiland weer op te bouwen. Hiermee zijn ze dagelijks 12 uur druk bezig. Daarnaast is Nascha aan het repeteren voor een clownsvoorstelling om belangeloos op te treden voor de kinderen op het eiland.

Om hen heen zijn vrienden en bekenden dakloos en werkloos geworden. Huizen zijn beschadigd of totaal verwoest. Bedrijven zijn weggewaaid of dusdanig beschadigd dat ze niet kunnen doorstarten. Er is geen sociaal stelsel op St. Maarten zoals wij dat in Nederland kennen, dat begint nu onder de bevolking meer en meer duidelijk te worden.

Werner en Nascha helpen, naast de wederopbouw van het eiland, ook deze mensen. Ze willen hun eerste zorgen weg te nemen, zodat deze zich kunnen richten op werk zoeken en herstel van woonruimte. Dit doen ze in de vorm van verstrekken van de eerste levensbehoefte (eten & drinken), aanschaf van sanitaire spullen, keukengerei, meubels, kleding, tijdelijke dakbescherming en wat ze verder allemaal nodig hebben.

De adrenaline begint een beetje op aan het raken en ook de financiële buffer is niet meer toereikend. Daarom het verzoek van mij. Help me mijn broer en zijn vriendin mensen te helpen die het hard nodig hebben.


!GEEF EN DEEL!

Ik weet zeker dat het geld goed terecht zal komen, en hoop van harte dat je dit doel wilt steunen en een bijdrage doet via de rode doneer-knop. De inzamelingsactie loopt maar tot en met 1 december 2017, dus kom snel in actie! 
Ik heb geen idee waar ik op mag hopen, maar mij lijkt 5.000 euro een mooi streefbedrag. Het blijft natuurlijk zo dat alle beetjes helpen.
Via Facebook en doneeractie.nl houden we je op hoogte van het verloop van de actie.

Doe het nu, het is zo gedaan!
Tenslotte willen ik je vragen om deze actie te delen via je sociale media (Facebook, Twitter, etc.).Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 850,00
Doel: € 5.000,00
17%

Deze actie is gesloten.