hulp voor boer en koeien

hulp voor boer en koeien | Geld inzamelen
 
 

Boer Jaap en boerin Erna maken een moeilijke tijd door.

Onder hun melkvee is een dierziekte uitgebroken. Ondanks veel onderzoek (o.a. Gezondheidsdienst voor Dieren, een dierenartsenpraktijk met 5 dierenartsen), is er geen oorzaak gevonden. Hebben de koeien iets verkeerds gegeten of gedronken? Men tast in het duister.

Er wordt slecht gemolken, maar dat is niet het ergste. Koeien en kalfjes gaan achteruit en helaas zijn er al veel dieren doodgegaan. Leed voor de dieren is ook leed voor de boer en boerin. De boer wil het beste voor zijn dieren en doet er alles aan om ze gezond te houden.

Geld voor verder onderzoek, voor levensonderhoud en voor onbetaalde rekeningen is opgeraakt.

De voortdurende spannig vraagt mentaal veel van deze mensen! Jaap en Erna  heben geprobeerd zelf uit de problemen te komen, maar dat is geen doen. De rek is er nu helemaal uit. 

Steun hen om door deze moeilijke tijd heen te komen, voor verder onderzoek, behandeling en om de rekeningen te betalen Elke gift, groot of klein is welkom! In het filmpje legt boer Jaap kort de ellendige situatie uit.         https://www.facebook.com/watch/?v=1434996800588856r  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
469 donaties
€ 13.455,00
Doel: € 25.000,00
53%