Hulp voor alleenstaande vrouw

Hulp voor alleenstaande vrouw | Geld inzamelen
 
 
Alleenstaande vrouw even in het zonnetje zetten!

Deze doneeraktie wil ik starten voor een klant van mij. 

Het gaat om een vrouw, ruim 60, die zeker wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Deze dame komt al zo'n 8 jaar bij mij. Vanaf die tijd heeft deze dame een en al ellende. 

Ik ken deze vrouw als een hardwerkende, behulpzame lieve vrouw, die altijd voor iedereen klaarstaat! 

In deze tijd is deze dame ook nog eens weduwe worden, nog niet zo lang geleden. Haar droomman, hoe moet ze nu verder?  Op het moment dat je alleen bent, wie is er dan nog? Niemand! Samen 2 zussen proberen ze elkaar erdoorheen te slepen, ook zus is pas heel ernstig ziek geweest! 

Nu een jaar geleden overlijd haar moeder, vreselijk, maar gelukkig wel een mooie leeftijd mogen behalen.

Een klein stukje erfenis werd verdeelt onder de zussen. De dame in kwestie had echt een andere auto nodig dus vond dit een mooi besluit om die paar centjes in te kunnen steken. 

Eindelijk weer een beetje opgekrabbeld van alles, gaat alles weer een beetje zijn gangetje, komt de volgende klap! Criminele jongeren vonden he t nodig hun gestolen auto naast deze dame haar auto in de fik te steken waarbij haar auto ook finaal afgebrand is. Voor haar ogen in het bijzijn van brandweer en politie is haar kleine stukje erfenis in vlammen opgegaan. Total-loss!

Het houd niet op!

Gelukkig is ze verzekerd dacht ze, en belde de volgende dag meteen de verzekering op. Deze konden haar melden dat ze er helaas niks aan kunnen doen! Voor brand ben je dus niet standaard meeverzekerd! Dus toen maar proberen via het waarborgfonds. Ook deze konden mevrouw melden dat ook hun haar niet kunnen helpen!

Hoe kan dit in Nederland? 

Deze mevrouw heeft ontzettend weinig te besteden, moet zij zelf voor de kosten opdraaien? Hoe moet zij nu naar haar werk? Door zichzelf in de schulden te steken voor een goedkoop, maar betrouwbaar autootje? Helaas is er niemand om haar heen die haar financieel zou kunnen steunen!!!

Kunnen wij samen ervoor zorgen dat de schuld van deze dame beter draagbaar word? Iedere euro is meegenomen, dan kan zij weer veilig op weg! Het zal haar verdriet niet afnemen, maar we kunnen het misschien wel een klein beetje verzachten, en een klein steuntje in de rug geven! 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 40,00

Deze actie is gesloten.