Hulp in onderwijs als Stage in Indonesie

Hulp in onderwijs als Stage in Indonesie | Geld inzamelen
 
 
Help mij mee zodat ik sportles en Engelse les kan geven aan kinderen in Indonesië

Hallo, ik ben Kayra Schoenmaker, ik zit op het Friesland College en volg daar de opleiding Cios "Sport en beweging"  Agogie niveau 4. Als stage plek is mij aangeboden om naar Indonesie te gaan met het CreaProject van Stichting Amurang om daar les te geven in Sport en Engels. 

Het CreaProject houdt in dat ik voor 2 maanden in Indonesie ben om les te geven aan kinderen die het niet zo makkelijk hebben. Ze willen hiermee de kinderen meer hoop en mogelijkheden geven voor een betere toekomst. Ik ga dan in Indonesie les geven in sport en in Engels. 

Al heel lang heb ik deze wens, mijn grote voorbeeld is mijn nicht. Sinds zij dit heeft gedaan heb ik altijd al naar haar opgekeken en gedacht 'dit wil ik later ook gaan doen'. Op deze manier wil mijn bijdrage te kunnen geven aan deze kinderen om ze een mooiere toekomst te bieden.

Nu heb ik eindelijk die kans!

Maar ik kan dat niet alleen,  ik heb daarbij uw financiele hulp nodig. Bij deze vraag ik u om uw hulp zodat ik de kinderen kan laten sporten en ze de Engelse taal kan leren voor een betere toekomst.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

25 donaties
€ 570,00
Doel: € 3.000,00
19%

Deze actie is gesloten.