Hulp in gambia

Hulp in gambia | Geld inzamelen
 
 
Wij verzamelen spullen voor gambia, en brengen deze persoonlijk langs.

Hoihoi,

Sinds kort werk ik bij een gezin als persoonlijke begeleider voor de kinderen. Zo kwam ik erachter wat voor bijzonders
dit gezin elk jaar doet voor de mensen in gambia. Het hele jaar door verzamelen ze spullen die ze krijgen van mensen of goedkoop 
bij koopjes vinden, deze sturen ze in dozen op naar gambia, ze hebben hier hun eigen opslag en een contactpersoon die de spullen hier bezorgd. Dit mooie gezin reist elk jaar naar gambia voor 4 weken, als het mogelijk is 2x in het jaar, en maken hier hun jaarlijkse vakantie van.

Omdat ze dit al een aantal jaar doen hebben ze veel adressen waar ze heen gaan, en ontmoeten ze elk jaar weer nieuwe mensen erbij. Standaard gaan ze naar ziekenhuizen en dokters om daar de verzamelde medische benodigdheden te geven ( geen medicijnen ) Vooral spullen uit kraampakketen zijn daar erg nodig. Ze ontmoeten tig gezinnen die ze kleren geven voor de baby's, kinderen en volwassenen. Ze ontmoeten gezinnen waarbij de moeder die net die dag haar baby heeft mogen krijgen al weer op de been is om haar andere kinderen te verzorgen, er worden babys vernoemd vanwege de dankbaarheid. Het is zo verschrikkelijk mooi om te zien.

gedoneerde bidons worden gevuld met rijst, waar gezinnen dagen lang van kunnen eten. 

Ook wordt er na elke vakantie bijgehouden op facebook waar de spullen terecht zijn gekomen, doormiddel van fotos en verslagen. 
Mensen herkennen hun spullen terug, en het wordt persoonlijk gebracht. Niks geen goede doelen geld, waar 10% van het geld misschen bij de gezinnen terecht komt! nee je ziet terug waar je spullen heen gaan.  

De spullen stromen binnen, er zijn zoveel mensen die helpen met spullen doneren.  

Hele mooie spullen die ze gedoneerd krijgen kunnen ze voor een beetje geld verkopen, waarmee ze een deel van de verzendkosten kunnen betalen om alle spullen op te sturen.  Maar dit dekt lang niet de kosten. 1 bananendoos kost 7,50 om te verzenden.

Vandaar dat ik het idee kreeg om een crowdfundpagina te beginnen, zodat het het net iets makkelijkere maakt om spullen erheen te sturen. 
en eventueel de benodigdheden die ze daar dringend kunnen gebruiken nog aan te schaffen. 

Ik kan nog zoveel vertellen, maar dan schrijf ik 10 paginas vol, je kunt altijd even een kijkje nemen op de facebookpagina. Dan zie je hoe de mensen daar leven, wat ze tegenkomen en wat voor spullen ze krijgen. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007156233972

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 165,00
Doel: € 1.000,00
16%

Deze actie is gesloten.