Hulp in de gezondheidszorg in Suriname

Hulp in de gezondheidszorg in Suriname | Geld inzamelen
 
 
Dit is een initiatief van de Paulus Kasim Samijo Stichting. Wie goed doet, goed ontmoet.

De Paulus Kasim Samijo Stichting heeft als als een van de doelstellingen om hulp te bieden aan de gezondheidszorg in Suriname. Op dit moment mist het land belangrijke middelen om toereikende gezondheidszorg te bieden aan patiënten in bijvoorbeeld de ziekenhuizen. Donaties aan de stichting worden mede gebruikt om Surinaamse ziekenhuizen te voorzien van de benodigde middelen, variërend van medicijnen, chirurgisch materiaal tot rolstoelen, afhankelijk van de huidige vraag. Alle goederen worden door een team van vrijwilligers met medische achtergronden persoonlijk afgeleverd aan de ziekenhuizen en hun patiënten. Reis- en verblijfskosten worden door hen zelf betaald. Tijdens deze reizen wordt er door hen ook assistentie geleverd aan de artsen, verpleegkundigen en fysiotherapeuten in Suriname bij operaties. Deze assistentie draagt niet alleen direct bij aan de kwaliteit van de behandelingen, ook indirect speelt het grote rol: Er vindt een wisselwerking van kennis en kunde met elkaar. Suriname wordt minimaal een keer per jaar bezocht door een groep vrijwilligers van de stichting. Hierdoor is er dan ook geen bepaalde datum waarop de donaties binnen moeten zijn, deze zijn het hele jaar door meer dan welkom om het eerstvolgende project weer te kunnen realiseren.

We hopen u bij deze voldoende informatie te hebben gegeven over de stichting en ons werk en hopen van harte dat u een steentje bij wilt dragen aan onze volgende projecten! Als u meer wilt weten over wat er specifiek met uw gift gebeurt of in zijn algemeenheid over de stichting, stuur ons gerust een email: PKSamijoStichting@gmail.com

!!!Op 10 maart 2018 vindt er een benefietavond plaats in Ridderkerk. Mocht u dit evenement willen bijwonen en op deze manier bij willen dragen aan onze werkzaamheden, vul dan dit formulier in!!!



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








11 donaties
€ 705,00
Doel: € 5.000,00
14%

Deze actie is gesloten.