Hulp hond voor Dominique

Hulp hond voor Dominique | Geld inzamelen
 
 
Hulp hond voor Dominique

Dominique heeft een conversiestoornis. Een psychische aandoening die zich op verschillende manier het leven lastig maakt. Verlamming ,aanvallen wat lijk op epelepsie maar met de conversie temaken heeft. Ook is het erg lastig om onder de mensen zijn. Omdat er veel prikkels in haar hoofd binnen komen dat zorgt dat haar hoofd snel vol zit. Maar ook die onzekerheid speeld mee als ze bij mensen is.

Dominique is een vrouw met een licht verstandelijke beperking van 30 jaar, ze heeft epilepsie, conversiestoornis en autisme. Ze is al 10 jaar lang elk jaar aan het verhuizen omdat geen enkele instelling kan bieden wat Dominique nodig lijkt te hebben. Haar leven is daarom erg erg beperkt. En een hulp hond zou wonderen kunnen doen. Iemand die een hond heeft weet vast wel wat een liefde een hond kan geven. Wat een hond met je kan doen. Maar ook wat een hond kan leren.

Waarom een hulp hond? Dominique gaat niet alleen naar een ziekenhuis afspraak. Dat is te spannend en de kans op conversie is dan erg groot. Hoe mooi zou het zijn als de hulp hond met haar mee kan gaande hond die zij vertrouwd. Als Dominique een conversie aan val krijgt zou het fijn zijn als de hond dat herkend. Zo dat de hond hulp kan halen of misschien van tevoren andere dingen kan doen. Als Dominique hulp nodig hebt en het zelf niet meer kan aangeven zou het zo mooi zijn als haar hond hulp kan roepen. Ook zou het fijn zijn als de hond deuren kan opmaken dingen aangeven als het Dominique het niet red.

Dominique heeft een hond buddy. Buddy is 8 maanden en zou een perfecte geleidehond zijn. Maar een opleiding voor buddy kost veel geld.  21.000 . Als we dat geld bij elkaar hebben kan buddy de opleidind doen bij Bulters&Mekke assistancedogs.          

Dominique kan op haar mooie plekje blijven wonen mits Buddy in opleiding gaat. Buddy mag niet ouder zijn als 1,5 jaar voor de opleiding. Dat betekend nog 10 maanden en dan hebben we het geld nodig.  Aan welk stukje kwaliteit van haar leven willen jullie bijdragenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 21.000,00
0%