Hulp gezocht voor een scootmobiel

Hulp gezocht voor een scootmobiel | Geld inzamelen
 
 
Help mij aan een scootmobiel

Hallo Allemaal

Ik ben mw. Breed 45 jaar oud alleenstaande moeder. Ik ben op zoek naar mensen die me graag willen steunen met een donatie. Ik heb een bijstand uitkering en is het moeilijk om met het kleine bedrag rond te komen. Elke maand blijf ik met een klein bedrag over. Iedereen weet dat met een uitkering niet alles mogelijk is. Je wordt wel geholpen met bepaalde dingen maar dat is beperkt.

Dit doe ik niet omdat ik het wil, maar omdat ik een paar bepaalde beperkingen heb. Vanaf 2008 ben ik gediagnosticeerd met spierziekte en licht verstandelijk beperking. Operatie is niet mogelijk en medicatie is om de pijn te verzachte. Verder is niets anders te doen aan mijn beperkingen. Door mijn ziektes ben ik ook afgekeurd om te werken, dus volledig ongeschikt voor betaalde baan.

Ik sta voor mijn gevoel stil in mijn leven. Ik kan geen opleiding doen of werken, omdat mijn hele leven wordt beïnvloed door mijn ziektes:

Chronische Dy balans van de spieren (in mijn rug)

Artrose in mijn nek

Chronische instabiliteit

Licht verstandelijk beperking

Activatie patroon van dwarse recht buikspieren

Pijnen in het bewegingsapparaat

Bekkeninstabiliteit

Platvoet en gebruik aangepast orthopedisch schoenen

En dan nog te spreken over hoe ik me voel gedurende deze 10 jaar. Ik moet bij alles nadenken, met alles rekening houden voordat ik iets ga doen. Iets leuk doen kan ik echt niet. Niet omdat ik dat niet kan maar door mijn beperkingen lukt het me niet. Na een leuke dag ben ik 2 tot 3 dagen helemaal vermoeid, gestress en ervaart ik enorm pijn. ik kom in aanmerking voor bepaalde voorziening van de Gemeente Rotterdam. Ik krijg hulp bij de huishouding, ik maak gebruik van de voedselbank en ik maak gebruik van Travvel bus. Dit is voor als ik naar mij afspraken moeten gaan. Maar ik heb nog andere dingen te doen naast mijn verplichte afspraken. Ik heb een aanvraag ingediend bij de gemeente voor een scootmobiel, maar kom hiervoor niet in aanmerking. Omdat ik gebruik maak van Travvel bus mag ik geen scootmobiel van de Gemeente krijgen, je mag of het een of de ander. Van de Gemeente mocht ik bij een ander organisatie aankloppen voor een scootmobiel maar dat kost geld, want de scootmobielen zijn om te huren. Voor een bedrag van 50 euro per maand.

 

Ik wil heel graag jullie steun hierbij? Ik heb bij verschillende winkels gekeken voor een scootmobiel en ik heb prijzen gezien van tussen de €2000 a €3000. Als ik het zou kunnen kopen zou ik mijn eigen scootmobiel hebben. Dan hoef ik niet elke maand een bedrag terug te betalen. Ik heb echt jullie steun hierbij nodig.

Als ik mijn eigen scootmobiel heb kan ik gerust bijvoorbeeld boodschappen halen. Door mijn ziektes ben ik gestrest en leuke dingen doe ik al jaren niet meer daarom heb ik jullie steun hard nodig. 

Ik zou het heel erg fijn vinden als jullie mij zouden kunnen helpen met een klein bedrag.

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 70,00
Doel: € 3.000,00
2%

Deze actie is gesloten.