Hulp bij Primair Progressief Multiple Sclerose

Hulp bij Primair Progressief Multiple Sclerose | Geld inzamelen
 
 
Ik wil leven en me zelfstandig kunnen verplaatsen ondanks mijn ziekte.

Beste lezer,

Sinds 2008 weet ik dat ik Primair Progressief Multiple Sclerose heb.

De diagnose kwam na de geboorte van ons 2de kind.

Nu ben ik gelukkige mama van 2 speciale kinderen.

Ze hebben beiden het Syndroom van Asperger en ADHD. Helaas ook nog beides heel heftig. Maar ze zijn hoogbegaafd en ik wil ze alles gunnen wat maar mogelijk is, zodat ze hun doelen ondanks hun beperkingen kunnen bereiken.

Helaas kost dit veel geld, maar hier gaat het nog niet eens om.

Ik heb op moment een ouwe Renault  Clio (2003) waarmee ik overal met hun heenrij. Tot nu toe ging dit heel goed. Maar helaas gaat het inmiddels steeds slechter met mijn benen en ik heb veel zenuwpijn.

Nu zou ik graag een SUV kopen om verder mijn taak als moeder te kunnen uitleven ondanks mijm beperkingen.

Een SUV heeft een hoge instap wat voor mij heel erg nodig is. Daarnaast moet ik Airco hebben gezien ik de warmte niet meer verdraag. Voor de winter moet ik stoelverwarming hebben anders worden mijn benen stijf. Een navi is voor mij geen luxe want ik moet vaak naar plaatsen die ik niet ken. Het zou leuk zijn als mijn telefoon via Bluetooth kon aangesloten worden. En het meest belangrijke is dat de auto een automaat is en ik mijn rolstoel makkelijk erin krikg.

Dan kan ik aanpassingen laten doen.

De rijders stoel moet draaibaar worden gemaakt zodat ik goed in en uit kan stappen. Aan het stuur moeten paddels komen voor als mijn benen slecht zijn en ik met mijn handen moet rijden. Sommige dagen gaat het minder dan andere. De klep van de bak moet elektrisch worden gemaakt gezien ik de kracht niet altijd heb om zo een zware klep te openen.

Het is niet voor mij dat ik dit vraag, het is voor ons gezin. Ik wil mijn kinderen zolang mogelijk kunnen ondersteunen en daar heb ik een auto voor nodig die aan de eisen van mijn ziekte voldoet.

Ik heb rondgekeken en ik zou zeker 35.000.- euro nodig hebben hiervoor omdat ik een redelijk nieuwe auto wil zodat ik de komende 15 jaar hiervoor geen zorgen meer heb.

Ik weet dat het op een luxe lijkt, maar dat is het voor mij niet. Het is gewoon nodig voor mij om zo normaal mogelijk verder te kunnen leven.

Ik ben een positieve mens en ik laat me niet kleinkrijgen door deze ziekte. 

Maar nu heb ik jullie hulp nodig want ik kan dit geld niet opbrengen. 

Willen jullie me helpen?

Alvast bedankt voor het lezen. 

Groetjes 

Mireille Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 35.000,00
0%

Deze actie is gesloten.