Hulp bij incomplete dwarslaesie Cor

Hulp bij incomplete dwarslaesie Cor | Geld inzamelen
 
 

Cor Zeeman, 55 jaar, een man vol strijdlust, die het altijd druk heeft, altijd voor een ander klaar staat en slecht stil kan zitten. Tot 1996 was hij een hardwerkende schilder. Toen hij op een dag van een loopbrug van 4 meter hoog viel, brak hij zijn rug wat voor blijvende letsel heeft gezorgd. Door de jaren heen heeft hij ondanks zijn dagelijkse pijn een houtzagerij opgezet, waar hij ontzettend veel plezier in heeft. Hij klimt met een harnas in de bomen, zaagt ze om, klooft het hout en levert het op bestelling af. Een andere grote passie van hem is biljarten, Dit doet hij op de club, maar hij speelt ook wedstrijden voor de bond.

Op 16-07-2022 is hij gevallen toen hij bij het biljarten vandaan kwam, omstanders hebben toen een ambulance gebeld. Die hebben hem als dronken persoon behandeld, terwijl hij 4 biertjes had gedronken over de hele middag, wat ook bevestigd is door de man die achter de bar stond. Ze hebben hem zonder steun rechtop gezet en omdat hij zijn benen en armen niet kon bewegen is hij een tweede keer gevallen. Volgens hun was er verder niets aan de hand. Daarna hebben ze hem naar huis gestuurd. De volgende ochtend was de situatie nog niet verbeterd en is de doktersdienst gekomen die hem na wat testen en onderzoek gelijk naar het ziekenhuis hebben doorverwezen. Na een dag vol onderzoeken kwam eruit dat hij een zenuwbeknelling had op 4 plekken in zijn nek. Het was van belang om de operatie binnen 24 uur na de val uit te voeren om de kans op een dwarslaesie te verkleinen en dan was de kans op volledig herstel groter. Helaas heeft door het niet goed beoordelen van de ambulancemedewerkers de operatie langer dan 24 uur op zich laten wachten. Nu heeft hij een incomplete dwarslaesie. Voor de 2e keer wordt hij uit zijn altijd drukke leven gerukt, moet hij verplicht rust nemen en worden de dingen waar hij zijn meeste tijd aan besteedt weer van hem afgepakt. Hij kan inmiddels lopen achter een rollator, zijn linkerarm functioneert beter dan zijn rechter. De vooruitzichten zijn redelijk goed, al is het moeilijk nu al te beoordelen, echter is de kans op volledig herstel zeer klein. Aan zijn doorzettingsvermogen zal het in elk geval niet liggen. Cor gaat voor revalidatie naar het Beatrixoord. Hij heeft nog een lange weg te gaan van 1 tot 2 jaar voordat we uiteindelijk weten in hoeverre alles hersteld. Maar om in tussentijd alles wat hij met bloed, zweet en tranen heeft opgebouwd te behouden. Is het doel om samen met u het bedrijf overeind te kunnen houden. Dit houdt in dat de loodsen waarvoor huur betaald moet worden, zijn werkauto en eventuele aanpassingen later in en rondom het bedrijf bekostigd kunnen worden, zodat Cor zijn werk en inkomen kan behouden.

Waar is het geld voor nodig?

De huur van de loodsen, stroom, onderhoud machines, kosten voor vervoer met beladen trailer aan diesel, grootste maandelijkse kostenpost is ongeveer 1300,- elke maand weer, nu helpen wij mee naast onze eigen werk en in eigen tijd om bestellingen draaiende te houden zodat er inkomen gegenereerd wordt. Daardoor zal zijn levenswerk niet in rook op gaan, in elk geval niet nu, zoals het nu lijkt kan er met enkele aanpassingen en na verloop van tijd na herstel het werk (gedeeltelijk) opgepakt worden.

Wie zijn wij?

Wij, de oprichters van deze crowdfunding zijn Janine Zeeman & Jos Bakker. Dochter en schoonzoon van Cor Zeeman. Wij hebben deze actie opgezet omdat het hartverscheurend is om te zien hoe een man die vecht voor zijn familie te zien lijden aan krachtverlies en zijn geluk op raakt. Om weer licht in zijn leven te brengen en hem te ontzien van stress, wat zijn herstel in de weg zou kunnen zitten, doen wij dit voor Cor. Een familieman die altijd klaar staat voor een ander en er nooit iets voor terugvraagt, verdient nu ook om een handje geholpen te worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
35 donaties
€ 1.325,00
Doel: € 30.000,00
4%