Hulp Annabelle

Hulp Annabelle | Geld inzamelen
 
 
Een zware dierenarts rekening voor Annabelle...

We kregen zonet de rekening van Annabelle voor haar verblijf in de dierenkliniek... 😥
€837,20... pfieuw...😩
Het is niet niks en we weten dat indien de hond inmiddels al in een warm mandje ligt het verschrikkelijk moeilijk is de centjes te verzamelen maar we gaan het toch proberen!
Want dit bedrag gaat helaas af van de centjes die we hebben voor de vele anderen die onze hulp ook hard nodig hebben op straat... 🐾
Annabelle is inmiddels bij haar adoptiegezin en ze stelt het goed maar enkele weken geleden was dat heel anders 😔
De leishmania viel haar lichaam hard aan, zo hard dat er op een dag bijna afscheid moest genomen worden 💔
Maar plots gebeurde het ondenkbare... Annabelle's nierwaarden zakten en dag per dag werd ze beter, dag per dag kwam er opnieuw dat sprankeltje hoop ❤
Na 27 dagen in de dierenkliniek, en toen ze sterk genoeg bleek te zijn, is er beslist het risico te nemen haar naar haar nieuwe thuis te laten gaan.
Dit was niet zonder risico want de leishmania kan bij stress weer heel hard toe slaan. Maar de gedachte dat ze haar gouden, warme mandje bij haar nieuwe gezin nooit zou gekend hebben en haar terug naar de kennel laten gaan was voor ons geen optie.
We hopen dat Annabelle nog lang mag genieten van haar nieuwe leven en we hopen dat we de rekening, al is een maar een deeltje, terug kunnen krijgen adhv donaties ❤Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 340,00
Doel: € 837,00
40%

Deze actie is gesloten.