Huize HeartView For You

Huize HeartView For You | Geld inzamelen
 
 

Mijn vrouw Jacoba en ik waren bij onze vriendin Everdina op visite in Asperen. Everdina vertelde over de activiteiten van haar Liefdadigheidsinstelling " Heartview for You". 

Liefde delen met mensen die leven in achterstandswijken in Nederland en in India, Peru en Roemenië. Een jaar geleden begonnen we met online meetings voor discipelschap. Inmiddels sinds juli 2021 met meetings in ons huis. Ons verlangen is het delen van de Liefde van Jezus, dat mensen tot Hem komen of terugkomen, en vanuit een eenheid zullen groeien en in geloof uitstappen. Wij verlangden al een tijd naar een aparte ruimte om meetings te houden en kantoor en opslagruimte voor de stichting. We waren ons van bewust dat dit veel geld zou kunnen zijn. daarom was ons gebed " Heer geef ons ruimte in een huis waar alles mogelijk is. Nu heeft God voorzien, en we hebben geloof dat er nog 10.000 euro komt om het geheel rond te hebben. We zouden dit geld moeten gebruiken om bijvoorbeeld de ruimte in te richten, meubilair, en het aankleden van verschillende ruimtes, het mogelijk maken van de meetings en gerichte aankopen te doen. Dit huis is een ' huis van ontmoeting ' en wij willen dit voor het Koninkrijk van God, inzetten. God heeft dit op ons hart gelegd en wij geloven dat Hij voorziet.

 

Een bedrag van 10.000 euro is nog nodig om het rond te hebben. Mijn vrouw Jacoba en ik besloten na haar verhaal te hebben aangehoord, om Everdina en haar stichting een handje te helpen.

 

Wij hebben aan onze vriendin Everdina gevraagd of wij een Doneeractie mogen opstarten met als doel bij te dragen om het bedrag van 10.000 euro mede mogelijk te maken.

Everdina ging hiermee akkoord en zijn we gelijk aan de slag gegaan.

Wij vragen een ieder om in zijn of haar hart te kijken voor wat je zou willen geven om Everdina te zegen. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 825,00
Doel: € 10.000,00
8%