House of Hope voor Kinderen met Kanker

House of Hope voor Kinderen met Kanker | Geld inzamelen
 
 
Help kinderen met kanker in Filipijnen en steun ze.

In Nederland hebben we een prima zorgstelsel. Ons zorgstelsel is voor een land als Filipijnen ondenkbaar. In Filipijnen moet je immers zelf voor de kosten opdraaien als je ziek raakt. Ook kinderen met kanker kunnen vaak het gevecht simpelweg niet aangaan vanwege het feit dat er geen geld is.  
 
Wat wij willen: Wij willen geld inzamelen voor het House of Hope in Davao City, Filipijnen. Dit is een opvangcentra voor kinderen met kanker. Zij kunnen hier gratis onderdak krijgen terwijl ze hun behandelingen ondergaan. Naast het bieden van opvang worden er ook activiteiten georganiseerd voor de kinderen. 
 
Wie wij zijn: Wij zijn Meziel en Thomas. Nu alweer bijna een jaar gehuwd. Meziel is geboren in Davao City en woont nu zeven jaar in Nederland. Ook bezit ze inmiddels de Nederlandse nationaliteit. Twee jaar geleden heeft ook zij met deze ziekte te maken gekregen. Een van de eerste vragen die zij mij stelde was dan ook: Hoe ga ik dit allemaal betalen? Gelukkig hoeven wij ons hier in Nederland geen zorgen over te maken.  
 
Waarom House of Hope: Meziels verjaardag is in Mei en wij wilden iets anders doen voor haar verjaardag. Een inzamelingsactie. En zoals al gezegd heeft Meziel twee raakvlakken met het House of Hope. In juli vliegen we naar Davao en willen we naast het bezoeken van haar familie ook naar het House of Hope opvangcentra. Het zou mooi zijn als we daar een kleine donatie kunnen achterlaten voor de kinderen en vrijwilligers die daar wonen. 

Wij zullen foto's uploaden zodra we daar zijn geweest. Deze zijn tezien op facebook via :
Mezzi Angel &
Thomas van Amelsvoort

Website - House of Hope
 
(House of Hope is erkend door de World Child Cancer organisatie.) Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 333,00
Doel: € 350,00
95%