Houdt Jelle Mobiel!

Houdt Jelle Mobiel! | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt ons bij de aanschaf van een tweedehands bus voor onze kanjer Jelle!!

Onze wens is een rolstoelbus voor Jelle zodat wij Jelle op een verantwoorde wijze kunnen vervoeren naar het Kinderhospice of naar het ziekenhuis. We krijgen gewoon alle spullen niet meer mee!!

Jelle is een super vrolijk mannetje van 4,5 jaar met een meervoudige complexe handicap. Dit is veroorzaakt door een chromosoomafwijking. Jelle is tot nu toe de enige in de wereld met deze chromosoomafwijking. Hierdoor is de toekomst van Jelle onbekend en erg onzeker. Jelle kan niet zelfstandig zitten of lopen. Hij kan niet praten of eten. De voeding gaat via een PEG-J, Jelle functioneert op het niveau van een baby van ongeveer 6/8 maanden.

Door zijn slappe spierspanning heeft Jelle ook een rolstoel. Deze kan nu niet mee. Door alle spullen en alle apparatuur van Jelle kan grote broer Chris nooit mee in de auto om Jelle weg te brengen of op te halen. Het past simpelweg gewoon niet.  

Voor ons is het financieel niet haalbaar om zelf het hele bedrag voor een tweedehandse bus te bekostigen. Mede door vele kosten die we de laatste 4,5 jaar hebben gehad. Jelle heeft vrijwel het eerste half jaar van zijn leven alleen maar in het ziekenhuis gelegen.

Onze wens is een rolstoelbus voor Jelle zodat we op een veilige manier Jelle kunnen wegbrengen en ophalen. En ook dat we dit als compleet gezin kunnen doen. Het is erg jammer dat broer Chris nu thuis moet blijven, terwijl hij heel graag mee wil om zijn broertje weer op te halen en weg te brengen. 

Ondanks dat onze gemeente een bijdrage doet om de inrichting gedeeltelijk mee te bekostigen komen we nog steeds geld tekort voor de aanschaf van een bus.

Wilt u ons helpen om de bus bij elkaar te sparen? Alle beetjes helpen. Alvast heel erg bedankt!

Hartelijke groeten van,

Jelle, Chris, Rik en Monique Velhorst

Kijk op www.jellevelhorst.nl voor meer informatie en foto’s!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
216 donaties
€ 8.050,00
Doel: € 8.000,00
100%

Deze actie is gesloten.