Houd Jet mobiel

Houd Jet mobiel | Geld inzamelen
 
 
We zullen niet om de zaken heen draaien, Henriët heeft MS... en een goede rolstoel nodig

Hallo allemaal,

 

We zullen niet om de zaken heen draaien, Henriët  heeft MS...

... maar onze vriendin Jet wil zo zelfstandig mogelijk leven. Ze is een doorzetter, ze wil mobiel zijn en blijven. En daar heeft ze de Nino Robotics voor nodig. 

 

Hoe ziet dat leven er dan uit? Jet werkt als medisch secretaresse bij de revalidatie afdeling in het ziekenhuis, ze zingt in een band en ze zingt in een popkoor. Ze heeft een fantastische man en 2 prachtige kinderen waar ze graag voor zorgt, maar in de afgelopen jaren zijn de rollen omgedraaid en is ze heel juist erg afhankelijk geworden van hen. Door het werk en de bezigheden van deze kanjers komt Henriet steeds minder de deur uit omdat ze zich zelf steeds minder goed kan voortbewegen.  

 

Nu heeft ze recht op een rolstoel, maar de rolstoel die ze mag is totaal niet functioneel voor het leven van Henriet! Met die rolstoel kan ze niet meer werken omdat haar werkplek dan helemaal verbouwd zou moeten worden. Met die rolstoel kan ze in het koor niet meedoen met de choreografie en bewegingen. Met die rolstoel kan ze zich in de band niet lekker uitleven op het podium... met de Nino Robotics kan dit allemaal wel! 

 

Wat is ons doel van deze doneeractie? We willen geld bij elkaar sparen om niet alleen de rolstoel te kopen maar er ook voor te zorgen dat de voor- en achtertuin aangepast wordt zodat ze normaal haar huis in en uit kan komen. Als we genoeg geld bij elkaar  krijgen kunnen we ook een traplift kopen voor in huis zodat ze ook normaal op de verdieping kan komen zonder hulp en tot slot een kofferbaklift zodat Jet ook weer gewoon met de auto weg kan en dan haar rolstoel kan meenemen. 

 

Help jij ons Jet mobiel houden? Doneer dan! Alle kleine beetjes helpen en samen met jou hopen wij er voor te kunnen zorgen dat Jet kan blijven doen wat ze graag doet; genieten van het leven.

 

Sarina, Betsie en ChantalEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

92 donaties
€ 2.466,00
Doel: € 10.000,00
24%

Deze actie is gesloten.