Hou onze Dirk en Sjaan achter de geraniums vandaan | Geld inzamelen
 
 

Hou onze Dirk en Sjaan achter de geraniums vandaan


We hoeven jullie niet voor te stellen aan Dirk en Jeanne beter bekend als 'Sjaan'. Al meer dan 40 jaar zetten ze zich met hart en ziel in voor V.V. Rijsoord. En als het aan hen ligt, nog veel langer. 

Alleen het autorijden wordt voor Dirk steeds lastiger. ‘Ik moet er niet aan denken om straks achter de geraniums te zitten en niet meer naar de Vlasstraat te kunnen’, liet Jeanne - die zelf geen rijbewijs heeft - zich ontvallen.

Een brommobiel zou een uitkomst zijn, maar daar hebben ze geen budget voor. En zo ontstond bij een aantal kraaien het idee voor een CrowdFund actie. Want dat stukje mobiliteit is hen zo gegund en betekent dat ze de dingen kunnen blijven doen die ze zo graag doen.

Wie weet hoeveel uren deze lieve mensen in het vrijwilligerswerk hebben gestoken, mag het zeggen. En wie heeft niet ooit een training, schone hesjes, een bakkie koffie, limonade of een snoepje en ga zo maar door van hen gekregen? 

Nu kun je iets terug doen!
Wat zou het geweldig zijn als we met elkaar het bedrag bijeen kunnen brengen om een brommobiel te kopen. Sponsor Autofirst Molenvliet heeft aangeboden te helpen met zoeken naar een betrouwbare tweedehands. De prijs ligt naar verwachting tussen de 8.000 en de 10.000 euro.

Een kraai vliegt nooit alleen… Samen kunnen we zorgen dat Dirk en Jeanne geen zorgen meer hebben over hun mobiliteit en dat ze klaar kunnen blijven staan met limonade en een snoepje na de training en zorgen dat het sportpark er spik en span uitziet. Het is hun lust en leven.

Help je mee?

Doneer en deel alsjeblieft, want alleen samen kunnen we er een succes van maken. Dank je wel!

Gerda Kranendonk
12-06-2021

Vanwege administratieve redenen laten we deze actie nog even online staan. Het streefbedrag is gehaald en daarvoor willen we iedereen nogmaals hartelijk bedanken. We kunnen verklappen dat we een mooie brommobiel op het oog hebben en met hulp van Autofirst Molenvliet
zijn we nu de deal aan het maken. Zodra alles rond is (verwachten eind van de maand) dan zullen we dit 'GROOTS' naar buiten brengen. We vragen nog even jullie geduld... En Jeanne en Dirk zijn natuurlijk ook nog lekker aan het genieten van hun vakantie.


Gerda Kranendonk
04-06-2021

Een week geleden ging de actie voor Dirk en Jeanne van start. En wat zijn we overdonderd door het succes. Dirk en Jeanne volgen het vanaf hun vakantie adres en kunnen het haast niet geloven. Zoveel lieve woorden en al jullie gulle giften, het is onvoorstelbaar. Dat we in een week ons doel zouden bereiken, hadden we nooit gedacht. Echt geweldig! Wij gaan nu op zoek naar een betrouwbaar karretje, maar laten de actie nog open staan tot en met 10 juni om nog wat mensen de kans te geven ook mee te doen. Alvast heel hartelijk bedankt allemaal! En natuurlijk houden we jullie op de hoogte van onze zoektocht.


Gerda Kranendonk
29-05-2021

Wat een tussenstand na 1 dag, samen hebben we al 65% van het streefbedrag gehaald. We zijn overweldigd door alle gulle acties, maar vooral ook door alle lieve reacties van jong en (ietsje) oud(er). Dirk en Jeanne volgen het allemaal vanaf de camping. Wat zou het mooi zijn als ze over 2 weken terugkomen en we hen blij kunnen maken. Blijf alsjeblieft delen en doneren. Enorm bedankt!


 

Laat een reactie achter

344 donaties
€ 10.020,00
Doel: € 10.000,00
100%