Hou de toren hoog

Hou de toren hoog | Geld inzamelen
 
 
Hou de toren hoog

Restauratie kerktoren Heilige Geestkerk in Heerenveen

 

Vanaf 1933 is de Heilige Geestkerk in Heerenveen mede gezichtsbepalend voor het centrum en in de skyline van Heerenveen.

De Petrus en Paulusparochie mag al die jaren al genieten van dit prachtige gebouw en doet z’n best om deze kerk in goede staat door te geven aan de volgende generatie.

 

Zo is bijvoorbeeld in de afgelopen jaren het dak van de kerk geheel gerenoveerd. Door inzet van veel vrijwilligers vanuit de parochie zijn acties opgezet, fondsen aangeschreven en uiteraard een forse investering gedaan vanuit de eigen middelen om deze renovatie te realiseren.

 

Ook is destijds een succesvol beroep gedaan op mensen uit onze woonplaats die geen directe affiniteit met onze parochie hebben maar wel graag het kerkgebouw willen behouden voor de toekomst.

 

Graag willen wij dan ook het volgende onder uw aandacht brengen:

 

Onlangs is na inspectie gebleken dat ook onze toren toe is aan vervanging van het leien dak.

Naast opnieuw alle inzet vanuit de parochie willen wij graag ook nu weer een beroep op u om ook deze renovatie tot een succes te maken.

 

Om een nog betere indruk te krijgen van de kerk verwijzen wij naar een korte presentatie van de kerk via [link] waarbij u naast verdere informatie ook een heel mooi beeld krijgt van ons prachtige gebouw.

 

Wij hopen dat u ook voor deze actie warm loopt en er mee voor zorgdraagt dat in de toekomst niet nog meer gezichtsbepalende gebouwen uit Heerenveen verdwijnen.

 

U kunt uw financiële bijdrage storten op NL23RABO0351428992  o.v.v. Hou de toren hoog.

Alvast dank voor uw betrokkenheid en bijdrage!

Stichting behoud RK kerk Heerenveen

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 220,00
Doel: € 120.000,00
0%

Deze actie is gesloten.