Hospice Bergen op Zoom

Hospice Bergen op Zoom | Geld inzamelen
 
 
Het hospice heeft onze hulp nodig

Wij als PION hebben besloten het hospice te steunen en aan het einde van het jaar een bedrag van tenminste 500,- vanuit PION te doneren. We dachten...misschien kan en wil jij ook wel bijdrage. Al is het maar klein. Onze dank hiervoor als je dit zou willen doen. 

Het is namelijk zo:
Hospice De Markies biedt ernstig zieke mensen in de laatste fase van hun leven een huiselijke omgeving om te sterven als dat thuis niet meer mogelijk of wenselijk is.

Het hospice wil ieder mens in staat stellen in de laatste levensfase richting te geven aan het eigen leven en de afronding daarvan. De wensen en behoeften van de gast staan daarbij voorop. Zij respecteren de ander in zijn of haar anders zijn en bieden ruimte om dit tot uitdrukking te brengen. De zorg voldoet aan een hoog kennisniveau, welke wordt gedeeld in de regio Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen. Het hospice richt zich op een goede samenwerking en ieder voelt zich daar verantwoordelijk voor. Verlichting van ongemakken en kwaliteit van leven (welbevinden en comfort) zijn de uitgangspunten. Hospice De Markies staat open voor iedereen, ongeacht geloofs- of levensovertuiging, achtergrond of leeftijd.

Maar... 
De verzekerings gelden dekken niet de kosten van deze verzorging. 
Er moet dus geld bij...

Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

15 donaties
€ 335,00
Doel: € 1.000,00
33%

Deze actie is gesloten.