Hopelijk een toekomst voor Fatima

Hopelijk een toekomst voor Fatima | Geld inzamelen
 
 
Verminkt, afgedankt maar recht op een toekomst !!

Fatima werd geboren met een misvormde arm, haar zwaar verslaafde ouders zagen voor haar geen toekomst, en namen het recht in eigen hand ze probeerden haar van het leven te beroven, door haar een beentje af te hakken en te hopen dat ze hieraan zou overlijden.

Gelukkig werd ze tijdig gevonden, maanden zweefde ze op het randje van de dood, maar bleek een vechtertje en bleef in leven.

Wij vonden haar in een tehuis toen ze 5 mnd was, van beide kanten was er een enorme klik.

Het tehuis kan haar alleen dagelijkse verzorging geven maar niet meer, zodoende besloten wij ons voor Fatima in te gaan zetten.

We lieten Rontgenfoto's maken van haar arm en haar stomp, de arm kan dmv enkele operaties goed komen, de stomp bleek geschikt voor een prothese!

Nederlandse orthopedische artsen willen kijken hoe ze de arm dmv operatie weer zo goed mogelijk krijgen, zij gaan haar in haar geboorte land Gambia zeer binnenkort screenen en een behandelplan maken, we zijn zeer hoopvol.

Fatima is nu bijna 3 jaar, de tijd dringt, ze moet gaan lopen omdat de spieren van haar goede been te kort worden door het voort bewegen op haar knietjes.

De prothese is inmiddels in de maak, tot nu toe helpen we haar uit eigen middelen maar die raken op!

We willen zo graag verder maar de vele kosten zoals revalideren, meerdere operaties aan haar arm, ziekenhuis opname, nazorg en medicijnen worden ons te veel.

Tevens vinden wij dat ze recht heeft op goede scholing, begeleiding en een liefdevolle opvang en verzorging dit kost ook veel geld.

Wij zelf gaan dit alles voor de volle 100% begeleiden en zullen steeds updates plaatsen over de vooruitgang.

Helpt u alstublieft mee haar een goede toekomst te geven, dat verdiend ze!

Zij kan het niet helpen dat er verkeerde keuze's zijn gemaakt, maar met zn allen kunnen we haar vertrouwen in de toekomst geven.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 595,00

Deze actie is gesloten.