HOPE FOR NATHALIE

HOPE FOR NATHALIE | Geld inzamelen
 
 
Help Nathalie op weg naar een beter leven.

Lieve mensen, hopelijk lezen jullie dit tot het einde want dit is iets wat voor haar van levensbelang is.

 

Nathalie is 27 jaar en komt uit Duffel. Ooit was ze een gezonde jongemeid die een hele toekomst voor zich had. Ze had veel vrienden, wou heel graag de wereld zien en haar grote droom was om ooit verpleegkundige te worden. Dit is er echter nooit van gekomen…Nathalie is 9 jaar geleden van de ene op de andere dag ernstig ziek geworden. Sindsdien leeft ze elke dag met een onuithoudbare vermoeidheid en wordt ze ziek van de kleinste inspanning. Spier- en gewrichtspijnen, hartklachten, flauwvallen, overgeven, ademproblemen, koorts, hypoglycemie en een heel scala aan andere klachten zijn voor haar dagelijkse kost. Nathalie is al jarenlang nog maar een schim van wie ze ooit was.
In 2012 kreeg ze de diagnose chronische Lyme en posturale orthostatische tachycardie syndroom.

Er werden behandelingen opgestart en van toen af aan liep het heel erg mis met haar. Ze werd steeds zieker, ging snel achteruit en van toen af werd ze volledig bedlegerig. Nathalie werd zwaar zorgbehoevende. Wanneer Nathalie in haar slechtste periode was, heeft ze 2 jaar lang in een donkere kamer geleefd en hebben wij slechts zelden met elkaar gesproken omdat ze gewoonweg te zwak was om te praten. Licht en geluid kon ze niet meer verdragen. Dag in dag uit moest ze oordoppen dragen met vele oorontstekingen als gevolg. Ze at voornamelijk soep met een rietje omdat zelfs een lepel vasthouden te vermoeiend was. Overleven was slechts nog haar enige bezigheid. Wanneer verschillende artsen Nathalie vertelden dat ze in deze toestand nog maar enkele maanden te leven zou hebben, heeft ze 2 maanden verbleven in het ziekenhuis omdat het medisch onverantwoord was om haar nog thuis te houden.

Nathalie is een ongelofelijk sterke meid die door haar enorme wilskracht uit dit diepe dal is gekropen. Ondertussen is de toestand gestabiliseerd maar blijft slecht. Nog steeds ligt Nathalie 24/7 in haar bed en moet ik als moeder alle taken op mij nemen. Ondertussen is haar spiermassa verdwenen en heeft ze osteoporose waardoor ze niet meer in staat is om te stappen en zit ze noodgedwongen in een rolstoel. De eerst zo sociale meid, heeft in al die jaren zelden bezoek gehad. Gewoonweg omdat ze te ziek is om mensen te ontvangen.

Na deze duistere jaren is er een lichtpuntje in ons leven. We hebben een therapie gevonden die Nathalie 80% kans geeft op een beter leven! Het gaat om een gespecialiseerd centrum in Duitsland (Frankfurt) waar ze stamceltherapie toepassen. Door de stamcellen wordt haar immuunsysteem gereset en zal haar lichaam zich herstellen binnen het jaar. Alle info over deze therapie vindt je op: www.infusio.org. Hier zal Nathalie binnenkort 2 weken lang verblijven en behandeld worden. Als je wil, kan je alle updates hierover volgen op onze Facebookpagina: “Hope for Nathalie”.

Het enige nadeel is dat deze behandeling niet wordt terugbetaald door de mutualiteit en in totaal 30.000€ zal bedragen. Een smak geld wat wij, na jaren behandelingen, niet meer bezitten. Daarom vraagt Nathalie om jullie hulp en dat is zeer moeilijk voor haar want ze heeft haar toestand altijd privé willen houden. Aandacht vragen of medelijden opwekken, is iets waar ze een hekel aan heeft. Maar als Nathalie terug een toekomst wil, zijn wij genoodzaakt om voor éen keer jullie hulp te vragen. Ik als moeder hoop massaal op jullie steun want je geeft zo mijn dochter de kans op een gezondere toekomst. Laat je alsjeblieft niet afschrikken door dit gigantisch bedrag. Voor elke € die wij krijgen zijn wij heel dankbaar. Samen komen we er wel! 

 

Wij willen iedereen alvast bedanken vanuit het diepste van ons hart ❤️

 

————————————————————————————————————————————————————————————

 

* P.S. HET STREEFBEDRAG HEBBEN WE OP €35.000 GEZET OMDAT WE REKENING HOUDEN MET 6% COMMISSIE & €0,85 TRANSACTIEKOSTEN PER DONATIE. DAAROM IS HET AANGERADEN OM RECHTSTREEKS TE DONEREN OP BE36 3770 8995 2581 !!


* Heb je vragen of ideeën ? Ons contacteren kan steeds via hopefornathalie@outlook.com.

 

* Er worden ook talrijke acties georganiseerd om Nathalie te steunen. Ook hierover vindt je meer informatie op de Facebookpagina: “Hope for Nathalie”

 

 

 

 

 

Nathalie De Vos
20-06-2018

Voorlopig is onze stand 6750€!!18 donaties
€ 825,00
Doel: € 35.000,00
2%

Deze actie is gesloten.