Hoop voor Hope

Hoop voor Hope | Geld inzamelen
 
 
Help Hope er weer bovenop.

Dit is Hope,Hope is gevonden in een vreemd huis waarvan de bewoner zelfmoord probeerde te plegen dmv de gaskraan open te zetten. Hope is zwaargewond aangetroffen,hoofdtrauma,gebroken kaak,en nog diverse breuken en kneuzingen,en het inademen van gas. Ze zal nog diverse operaties moeten ondergaan,en veel zorg nodig hebben. Helaas ontkend deze persoon de mishandeling,en moet het baasje voor de kosten opdraaien. En dit bedrag heeft ze niet. Ze is met verzekeringen bezig,maar dit gaat lang duren. Zo lang heeft Hope niet. Zijn er lieve mensen die aub mee willen helpen? Mocht de verzekering toch ooit overstag gaan,en mocht er geld van donatie over zijn,dan wordt dit gedoneerd aan de dierenbescherming. Mensen alvast bedankt namens Hope. 

Lisette Evers Zwaan
11-10-2018

Heb bij de foto’s de rekeningen gezet als bewijs dat het gedoneerde geld goed terecht komt. 


Lisette Evers Zwaan
10-10-2018

Hallo lieve donateurs,helaas heeft de eigenaresse Hope moeten laten gaan. Ze had heel veel pijn,en in d’r koppie zat het niet goed. Er zat helaas ook geen verbetering in. Gelukkig hebben we genoeg opgehaald om de doktersrekeningen te betalen. Jullie worden ontzettend bedankt namens het baasje en mij. 


Lisette Evers Zwaan
10-10-2018

Jeetje,mensen wat overweldigend allemaal. Zo lief dat jullie meehelpen. Hope is iets stabieler,maar het is nog afwachten. Zodra ze stabiel genoeg is,kan ze geopereerd worden. Ik hou jullie op de hoogte. 


94 donaties
€ 1.077,00
Doel: € 1.200,00
89%

Deze actie is gesloten.